Pæne ord fra Robin og Knut.

 

Det er jo ikke nogen hemmelighed at B.93 – i sidste uge – solgte Robin Østrøm til OB, men hvad I ikke ved, er hvad der skete efter. Her på redaktionen modtog vi søndag disse rosende ord fra Robin og hans far, Knut.

Taget i betragtning hvilket strålende arbejde vores velfungerende akademi gør, så har vi valgt at offentliggøre roserne. Vi håber vores trænere og ledere fra akademiet, vil nyde dette fortjente skulderklap – I gør nemlig forskellen for B.93.

Her er deres ord (Knut er norsk, men vi har bevidst ikke oversat hans ord):

Robin

– Jeg er meget taknemmelig overfor trænere og spillere som har været med til at gøre mig bedre. Dette siden jeg tog skiftet til B.93 som U15 spiller. Jeg er også taknemmelig for de værdier klubben har lært mig, og at jeg har udviklet mig som fodboldspiller ved at blive matchet opover i systemet.

Knut

– Helt siden Robin ble “hentet” til B.93 fra AB Tårnby har han fået muligheden til at udvikle sig ved at spille sammen med bedre spillere. Fra klubbens side har det hele tiden vært en plan for at udvikle Robin ved at give ham mulighed for a træne og spille med U17 som U15 spiller, med U19 som U17 spiller og for nylig ved at han blev flyttet op på senior.

– Denne udvikling blev endnu tydeligere efter at han kom på kontrakt fra sommeren 2018. Dette var også et signal til Robin om at B.93 havde tro på ham som spiller og dette blev bekræftet ved en kontraktforlængelse sommeren 2019.

– Jeg vil gerne takke Martin for at give Robin muligheden til at vise sig frem i andre klubber. Vi er glade for processen rundt Robin’s overgang til Odense, hvor vi (jeg) havde gode samtaler og udveksling af synspunkter med B.93. Selv om udgangspunktet til de to klubber var forskellige, så tror jeg processen viste at OB mente alvor med sin henvendelse og jeg setter stor pris på, at B.93 var med til at forhandle frem en aftale som begge parter havde det ok med. En stor tak til Martin, Lars, Patrick og Thomas for at give Robin muligheden i B.93 og for at han nu får muligheden i OB.

Skrevet (og ikke oversat) af Claus Vandborg
Foto fra arkiv.