Fredag den 4. maj 2018 blev der for syvende gang afholdt en fest i klubben for udvalgte tidligere førsteholdsspillere.

Første gang klubben holdt Nostalgifest var i 2012, og for de mange fremmødte blev det igen en stor oplevelse, især grundet UK’s (Palle “Banks” Jørgensen, Finn Ludo, Torben Klarskov og Jens Kolding) fine arbejde. Se omtale af og reportager fra tidligere fester.

Dem som var så heldige at blive “udtaget” (som det selvfølgelig hedder i bedste fodboldmetafor) vidste, at man godt kunne lade “støvlerne blive hjemme, men tage det gode humør med. – og selvfølgelig skinnede solen – som den altid gør på den dag.

Stemningen var i top fra start, og det var tydeligt, at glæden over at se gamle hold- og klubkammerater var stor – så samtalerne flød med en sædvanlig fylde. Man kan ikke undgå at blive lidt “starstruck”, når man ser så mange gode eks-fodboldspillere (nogle af dem spiller endnu på gammelmandsholdene) samlet på et sted, men heldigvis er alle kammerater – og i bedste 93-stil, med begge ben solidt plantet på jorden. Det er en af B.93’`s styrker, at uanset hvilken social position vi har i det civile, så er vi ens på banen – og i dette tilfælde til festen. Vi var for øvrigt 30 med til festen fredag 4. maj, som har været med til alle “Nostalgi-festerne” siden starten i 2012.

Der var så mange kampe samlet den aften, at jeg opgav at tælle, men spørg eventuelt aftenens altid veloplagte toastmaster Palle “Banks”. Jeg vil nødig fremhæve nogen fra denne flok af skønne mennesker, men jeg gør det selvfølgelig alligevel. De to ældste var Palle Mogensen og Leif Rønnow (begge født i 1932), og som klart yngre kommer Flemming Nielsen og Kaj Boll (født i 1934). 

Debutanterne (som selvfølgelig fik et par ord med på vejen af verdens bedste toastmaster) var Ole, Flemming og Kim, men de er meget unge, så derfor kan de desværre ikke få efternavnene med her – af sikkerhedsmæssige årsager. Det kan dog røbes, at den ene har trænet 1. holdet og de to andre gør et stort stykke arbejde i klubben, som andre fra årgang 1959 gør. Det virkede som om også debutanterne også havde en god aften. Deres efternavne kan udleveres for et mindre beløb, som skænkes til B.93 (kontakt undertegnede).

Som aftenen skred frem blev deltagertallet selvfølgelig mindre og mindre, men vi glæder os allerede til næste års arrangement.

Tak til UK og alle veloplagte klubkammerater for en dejlig aften.

7. maj 2018 / Claus Vandborg

Mere om festen

Se flere billeder fra festen og inden længe portrætter af alle deltager og en B.93 TV reportage på b93.dk’s historiesider.

På topfotoet ses Ole Petersen, som er klar til fest med flere af de øvrige deltagere på terrassen i baggrunden. Foto: Christian Winther.