Heldagsarrangement for Årgang 2008.

 

Lørdag 1. februar afholdt Årgang 2008 heldagsarrangement for spillere og interesserede forældre.

Det var arrangeret af Claus Brandt Jakobsen (holdleder for 2008 ER) og Valdemar Jensen, samt assisteret af en håndfuld hjælpsomme forældre. Hele Årgang 2008 – dvs. Elite, Elite Reserve og Bredde – var inviteret til en dag i fodboldens og sammenholdets tegn.

Vi talte med Valdemar Jensen (foto) og bad ham uddybe dagens indhold.

Valdemar Jensen

– Efter morgenopvarmning blev der delt tre blandede hold, som spillede hurtige og intense træningsrunder mod hinanden, inden opmærksomheden blev vendt mod diverse konkurrencer:

– Der blev dystet i “Længste spark”, “Præcisions spark”, “Overligger”, “Hårdeste spark” og “Reaktionsløb”, og der blev i den grad gået til vaflerne. Den medbragte frokost blev nydt som tilskuere til U 14’s kamp på den gamle kunstbane, og så gik det løs med dagens anden interne træningskamp – dette med blandede hold.

– Efter fællesspisning med mad – leveret fra caféen – blev der uddelt præmier til de bedste i hver konkurrence, og derudover dagens måske vigtigste priser, nemlig “Dagens Kammerater”. som Isak Lund og Theodor Nøglebæk løb fortjent med – tillykke og tak til dem.

– Til slut blev der sat underholdning på projektoren med film om dengang far var dreng: Sommeren ’92. En lang dag for alle involverede, men det skal gentages og kan klart anbefales.

Se fremragende fotos fra dagen på facebook.com/b1893.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.