Flot indsats af B.93 U14 Elite, der vinder Future Cup i Gøteborg.

 

Vi spurgte leder og træner Michael Kjær om at fortælle os lidt om den flotte “påske-indsats”. Holdet tog til Sverige Langfredag og hjemtog pokalen 2. påskedag. (Se også B.93-pigernes succes ved samme turnering, webred.)

Michael Kjær udtaler

– Når enden er god, er alting godt. Og det var den for B.93 U14 i Future Cup i Göteborg, da vi slog FC Fredericia 3-0 i finalen mandag eftermiddag. Forinden havde vi dog været igennem noget af en rutsjebanetur. Lørdag aften lignede det nemlig unægteligt, at vi ikke ville avancere til slutspillet efter vi havde tabt gruppekampen til BK Häcken i en kamp vi ellers havde domineret.

– Det var kun førstepladsen samt den bedste to’er af de syv grupper, der gik videre. Det var derfor en flok frustrerede drenge der gik i seng lørdag, velvidende at vi nu var afhængige af andre resultater end vores egne.

– Påskesøndag rejste drengene sig dog, og spillede en flot omgang bold mod Boo FF. Mod slutningen af kampen var det dog svært at koncentrere sig, da man kunne følge med på LiveScore i de andre kampe, der blev spillet samtidig. Det lignede et exit, men tre minutter før tid dukkede LiveScore op med lykkelige nyheder: Scoring i en af de andre kampe, og vi var pludselig i kvartfinalen!

– Herfra så vi os ikke tilbage. En sprudlende offensiv samt en stålsolid defensiv gjorde at vi fejede al modstand af banen. Semifinalen var måske højdepunktet, hvor vi fik vores revanche mod BK Häcken med en flot holdindsats. Og det er lige præcis den lektie, som drengene tager med hjem fra Göteborg udover pokalen:

– At den enkelte spiller altid bliver bedre af at holdet spiller godt … – og så lærer de forhåbentlig også, at “It ain’t over till the fat lady sings” slutter Michael.

De tørre tal (som man løbende kunne følge med i via holdets egen Facebook-side)

Gruppekampe (gruppe D)
B.93 vs. Olympic 10-1
B.93 vs. BK Häcken 2-4
B.93 6-2 Boo FF
(B.93 går videre som bedste 2’er ud af syv puljer)

Kvartfinale
B.93 vs. Halmstadt 4-0

Semifinale
B.93 vs. BK Häcken 3-1

Finale
B.93 vs. Fredericia FC 3-0

Holdet laver dermed 28 mål, med Valton Ramadani som topscorer med 8 mål.

På topfotoet ses øverst fra venstre: Ala (cheftræner), Sylvester, Mounir, Muhamed, Yahyie, Ayub, Thomas, Valton, Michael, Ruben, Jamnes, Oliver og Michael (træner).

Nederst fra venstre: Victor, Baba, Arian, Marcus, Amir, Alfred, Kaswarah, Theo og Marcel.

Skrevet af Claus Vandborg.
Fotograf: Anonym.