Det bliver ikke en helt almindelig søndag, eftersom hele tre B.93 hold har nået pokalfinalen – ganske imponerende …

 

Kl. 11 spiller vores U13 Piger mod Helsingør i Allerød Idrætspark (B.93’s U13-piger vandt over Greve i pokalsemifinalen). U13 var også i finalen sidste år, ja faktisk er det 4. år i træk for B.93’s U13-årgang.

Kl. 14 spiller vores +40 herrehold ude mod Horsens (lørdag slog de AB i semifinalen efter straffespark).

Kl. 16 spiller vores U18 DM Piger (foto) mod Farum BK/FC Nordsjælland (B.93’s U18 DM Piger vandt over rivalerne fra BSF i pokalsemifinalen). Kampen spilles i Ballerup, og B.93 er forsvarende pokalmestre.

Vi bad pigernes sportschef Lars Møller om et par optaktsord til de to pigefinaler.

Først omkring U13

– Vi har et formstærkt hold og jeg er glad for de får en oplevelse med en pokalfinale. Vi tabte til dem i turneringen 3-5, så det kunne være sublimt med en revanche.

– Det er selvfølgelig altid dejligt at vinde en pokalfinale, men vigtigst er det at de får den store oplevelse at være i en og at de husker at nyde at spille fodbold.

Og om U18

– FCN er rutinerede og nok favoritter og de er en stærk modstander, men vi har et spændende og dygtigt hold. Jeg tror og håber der er chancer for en triumf. Selv om vores spillere er urutinerede, så kan man komme langt med gejst.

– Vi tabte 7-1 til dem i turneringskampen, så vi har alt at vinde. Pigerne spillede en god kamp mod AaB i weekenden, så formen er der.

Vi ønsker alle hold god vind med finalerne.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Tage Majland.