Pressemeddelelse ifm. tildeling af støtte fra både DBU’s Udviklingspulje og Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning

B.93 får støtte fra DBU København og Københavns Kommunes Udviklingspulje til at øge antallet af de yngste pigemedlemmer.B.93 har fået 150.000 kr. i støtte fra DBU København og Københavns Kommunes udviklingspulje til et særligt projekt rettet mod rekrutteringen af piger i aldersklassen 5 -12 år. I løbet af foråret 2017 sparker B.93 gang i en række nye fodboldaktiviteter og åbne træninger målrettet piger i denne aldersgruppe.

Vi vil vise endnu flere piger, at det er sjovt, spændende og godt for kammeratskabet at spille fodbold. Og vi vil gennem struktureret rekruttering og coaching af frivillige forældretrænere skabe et endnu stærkere og bedre miljø for vores yngste pigemedlemmer. Med projektet er B.93 med til at realisere DBU’s målsætning om kraftigt at forøge antallet af pigemedlemmer frem mod 2025.”

Yderligere information

Yderligere information følger snart på alle B.93’s ”medieplatforme”, men har du allerede nu lyst til at høre mere om projektet og de kommende træningssessioner (eller vil du melde din datter ind i B.93), så kontakt Allan Bisgaard.

Med venlig hilsen

Allan Bisgaard
Ansvarlig for salg og forretningsudvikling
Mobil: 20 89 05 03
allan@b93.dk