Lørdag eftermiddag led B.93’s 3F Liga-kvinder et 5-0-nederlag på udebane mod bronzevinderne fra KoldingQ.

B.93 kom bagud allerede efter 5 minutter efter en stor personlig fejl.

“Men derefter var reaktionen hos pigerne er rigtig god! De næste 15 minutter er vi i kontrol, og skaber nogle fine muligheder fremad banen. Vi er rolige med bolden, og sætter et fint aftryk,” fortæller cheftræner Anders Vang.

Han kunne dog konstatere, at B.93 faldt lidt ned i niveau i løbet af halvlegen.

Måske grundet den tunge græsbane var presset ikke godt nok afstemt, og holdet kom lidt for meget på hælene. KoldingQ fik scoret til 2-0 efter en halv time.

“Vi har dog en okay fornemmelse i pausen, og føler godt vi kan være med,” fortæller cheftræneren.

B.93 blev inden for de første 10 minutter af 2. halvleg tvunget til at foretage tre udskiftninger på grund af skavanker. Det betød, at holdet kom lidt ud af position, og strukturen blev påvirket for meget – så KoldingQ fik scoret tre gange på 10 minutter.

En ærgerlig og skuffende 2. halvleg resulterer i et alt for stort nederlag, lyder det ærligt fra Anders Vang:

“Vi savner hjerte og hårdt arbejde i 2. halvleg – på trods af vores modgang. Og vi overgiver alt for meget initiativ til Kolding. Ros til Kolding, de er dygtige – men vi kigger på os selv og konstaterer, at vi ikke leverede det, vi forventer af os selv i de sidste 45 minutter.”

“Pigerne har haft en hård sæson, og det har sat sig på krop og sind. Men nu skal vi tage arbejdshandskerne på, så vi slutter af med værdighed! Vi har i de seneste kampe nu leveret to halvlege ud af fire på et fint niveau, og mod Brøndby på onsdag kræver det to mere, hvis vi skal gøre os gældende,” siger cheftræneren.

B.93 er efter weekendens kampe dumpet ned på sidstepladsen med to point, efter at Odense Q slog FC Thy – ThistedQ med 4-2.

Næste kampe for B.93 er på hjemmebane på Svanemølleanlægget onsdag kl. 19.00 mod Brøndby IF og lørdag kl. 14.00 mod Fortuna Hjørring inden sæsonens sidste kamp på udebane mod Odense Q den 1. december.

Af Tage Majland.
Foto: Josefine Kold Andersen.