Med 3-1 sejr i hjemmekampen mod Kolding B ligger B.93’s kvindesenior nummer 2 i 1. division.

Efter onsdagens 1-0-nederlag i lokalopgøret mod Østerbro IF kom B.93’s kvinder tilbage på vindersporet.

Oprykkerne dominerede igen kampen og skabte masser af chancer – som er holdets varemærke – da Kolding B var på besøg. B.93 havde et par store muligheder inden for de første 10 minutter, men det var alligevel gæsterne, der kom foran.

I det 19. minut opsnappede Kolding et alt for kort udspark fra Natalia Dorrego fra B.93-målet, så Kolding scorede. B.93 kunne være kommet bagud med 0-2, da B.93 forsvaret ikke fik fat i markeringerne, men Natalia Dorrego fik reddet i sidste øjeblik.

I det 34. minut kom udligningen, da en stærkt spillende Ida Hove på venstrekanten fik driblet sig fri af sin oppasser og sendte en følt aflevering ind til Signe Nielsen, der scorede sikkert.

Målet var en forløsning, og derefter dominerede B.93´erne resten af kampen. Mette Perthu-Hansen lavede f.eks. et flot lob med ryggen til forsvareren og kom fri, men hendes skud fra kanten af feltet fløj over Kolding-målet.

I det 61. minut rykkede Signe Nielsen elegant fri på højrekanten, og indlægget mod forreste stolpe nåede en fremstormende Mette Perthu-Hansen, der bankede bolden i nettet. De to angribere fra B.93 spillede sig til flere farlige chancer, og i det 81. minut driblede Mette Perthu-Hansen sig fri i feltet, hvor hun blev fældet af Kolding-keeperen.

Amanda My Madsen eksekverede sikkert straffesparket til slutresultatet 3-1, som med lidt større skarphed i afslutningerne nemt kunne være blevet til en noget større sejr.

Efter de første fem kampe i 1. division, ligger B.93 nummer to på en af eftertragtede pladser, der giver adgang til forårets oprykningsspil til den bedste række, 3F Ligaen.

Næste kamp er lørdag den 16. september på Østerbro Stadion mod en af de nærmeste forfølgere i rækken, Damsø. Der er gratis adgang.

Topfotoet viser Mette Perthu-Hansen scorede og fik et straffespark i 3-1-sejren.