B.93’s 3F Liga-kvinder jagtede i efterårssæsonens sidste kamp holdets første ligasejr. Men trods en føring på 0-1 i Odense, gik det galt i den sidste halve time, så Odense Q vandt 3-1.

Begge hold havde inden kampen forpasset chancen for at nå top 6 og 3F Ligaslutspillet, og de skal i stedet spille kvalifikationsliga i foråret. Derfor handlede kampen for begge klubber om at afslutte sæsonen tilfredsstillende og få et godt udgangspunkt for foråret.

B.93 fik en rigtig god start på kampen, da Natasha Shirazi efter 31 minutter scorede efter oplæg fra Signe Nielsen.

Stillingen holdt indtil det 63. minut, hvor Odense Q-topscorer Tenna Kappel Bendtsen udlignede. 6 minutter senere gjorde hun det til 2-1.

I det 77. minut scorede Odense Q til 3-1, og B.93 var ikke i stand til at svare igen på de hurtige scoringer trods 8 minutters overtid.

3F Liga-debutanterne fra B.93 kan ærgre sig over endnu en af de kampe, hvor gode takter og perioder ikke udmøntede sig i point. Nu skal B.93 og cheftræner Anders Vang bruge vinteren på at blive klar forårets 10 kampe i kvalifikationsligaen mod Aab, Vildbjerg, Næsby, FC Nordsjælland og Odense Q.