Klasseforskellen var som forventet tydelig, da B.93’s 3F Liga-kvinder onsdag aften tog imod ligaens suveræne førerhold Brøndby IF, der vandt 0-8 på Svanemølleanlægget.

Gæsterne straffede kynisk enhver fejl eller åbning og blev ved med at holde et konstant pres hele kampen.

Resultatet til trods spillede B.93 faktisk bedre end i den omvendte kamp i Brøndby i oktober, der endte 4-0. B.93’erne fik i perioder opspillet til at fungere, turde spille op nedefra og skabte en del chancer, som godt kunne have givet et mål eller to. Der blev arbejdet hårdt for at dæmme op for de mange Brøndby-fremløb, så meget blev afvist, før det blev for farligt.

Kampen blev indledt på samme kedelige måde som B.93 har gjort det i alt for mange gange i efterårets 3F Liga – med en scoring til modstanderne i de første minutter.

Men B.93 fik efterhånden arbejdet sig ind i kampen, og Sofie Bredgaard havde et godt langskud. Den 16-årige angriber var med sin hurtighed og opportunisme talrige gange en udfordring for Brøndbys forsvar, men nåede sjældent så tæt på mål, at det blev rigtig farligt.

Bedst som det så ud til, at Brøndby ikke kom så let til scoringerne som sidst, blev B.93 sat på plads med 3 scoringer på 5 minutter. Det skete to gange efter mangelfuld clearing i først åbent spil og derefter et hjørnespark, mens 0-4-målet kom på en ripost efter en ellers flot redning af Josephine Madsen på en friløber.

B.93-keeperen havde i det hele taget mange store redninger i løbet af kampen, hvilket forhindrede nederlaget i at blive 2-cifret.

2. halvleg havde B.93 nogenlunde ro på spillet og fik sat gode angreb op. Flere gange var Natasha Shirazi ved at komme fri, og i slutningen af kampen havde hun en friløber, men blev presset så meget af en Brøndby-forsvarer på begge sider af sig, så afslutningen ikke blev skarp nok.

Efter godt en time sendte Büsra Barut et missil afsted fra kanten af feltet til 0-5, og i sidste del af 2. halvleg fik Brøndby scoret to gange efter hjørnespark samt på et gennembrud og hårdt spark under overliggeren af Nicoline Sørensen.

At Brøndbys 8 mål blev scoret af 6 forskellige spillere viste med al tydelighed, hvilket niveau gæsterne har på hele holdet.

B.93 skal nu rejse sig til en ny stor udfordring allerede på lørdag, hvor de forsvarende mestre fra Fortuna Hjørring kommer på besøg kl. 14.00 på Svanemølleanlægget.

Det bliver sæsonens sidste hjemmekamp, så kom og støt pigerne efter deres hårde men lærerige debut i 3F Ligaen, inden holdet til foråret skal spille kvalifikationsliga for at fortsætte i 3F Ligaen til næste efterår.