1. Kvindesenior vandt i weekenden 2-1 over Herlufsholm på Østerbro Stadion. Holdet rykkede dermed op på tredjepladsen i kvindernes næstbedste række efter tre kampe. De to første kampe var endt 1-1 og 2-2 trods flot spil af B.93’s debutanter i 1. division.

Efter 4 minutter scorede Olivia Sandell-Madsen, da hun efter et hjørnespark opsnappede bolden i feltet og resolut sendte bolden ind bag Herlufsholms målvogter. B.93´s midtbane viste stor styrke, og sammenspillet fungerer bedre og bedre, hvilket lover godt for resten af sæsonen.

6 minutter inde i 2. halvleg modtog Mette Perthu-Hansen (billedet) en bold på kanten, hvor hun flot spillede Nikoline Andresen fri, der havde taget et dybdeløb. Nikoline skød på stolpen mod den fremstormende målmand, men Mette opfangede riposten og gjorde det til 2-0.

I denne fase af kampen var B.93 tættere på 3-0 end Herlufsholm på en reducering. Men i det 70. minut fik Herlufsholm scoret til 2-1 på et langskud ind over Natalia Dorrego, som var kommet for langt ud af sit mål. Reduceringen gav Herlufsholm ekstra energi, og holdet pressede på. Men B.93-kvinderne holdt stand.

B.93 møder i sin næste kamp ærkerivalerne fra Østerbro IF onsdag den 30. august kl. 18.30 på kunstbanen i Fælledparken.

På fotoet i toppen af artiklen slider Mette Perthu-Hansen igennem. Se Mark Bernquists flotte fotos fra kampen på facebook.com/b1893.