B.93’s 3F Liga-kvinder tabte 0-4 på Svanemølleanlægget mod Fortuna Hjørring efter at have spillet en rigtig fornuftig kamp. Meget i spillet lykkedes, selv om B.93 ikke kom til de store målchancer.

I forhold til onsdagens kamp mod Brøndby, der formåede konstant at stresse B.93 og kom til utrolig mange chancer, havde B.93 en helt anden ro på mod de forsvarende danmarksmestre.

B.93 havde holdt Fortuna helt fra målchancer i 20 minutter, da gæsterne fik frispark et stykke uden for feltet, og B.93-keeper Josephine Madsen nåede ikke ud til skuddet.

Efter scoringen lagde Fortuna et hårdere pres – men stadig uden at komme til de store chancer, fordi B.93 forsvarede flot.

Det så ud til, at B.93 kunne gå til pause og kun være nede med et enkelt mål. Men på et Fortuna-hjørnespark i halvlegens sidste minut kunne Josephine Madsen ikke holde på bolden, og gæsterne scorede igen.

I 2. halvleg fortsatte Fortuna Hjørring presset, som B.93 i længere perioder var i stand til at dæmme op for ved at jagte på midtbanen og være meget årvågne i forsvaret. Fortuna kom til nogle chancer men skød forbi eller blev stoppet af Josephine Madsen.

Det lignede et hæderligt nederlag til B.93, da Fortuna Hjørring scorede 2 gange på langskud i de sidste 5 minutter. Ved det ene af målene burde dommeren måske have afbrudt spillet, da der var en ekstra bold på banen, som distraherede B.93-forsvaret, men dommeren reagerede ikke på, at linjedommeren to gange i mikrofonen gjorde opmærksom på den ekstra bold.

Cheftræner Anders Vang kunne trods det klare nederlag ciffermæssigt være tilfreds med defensiven, presset og roen på bolden. Fremadrettet var der fine opspil, men på den sidste tredjedel af banen blev det aldrig rigtig farligt.

Næste lørdag spiller B.93 efterårets sidste kamp på udebane mod Odense Q, der efter 5-3-nederlag mod KoldingQ også skal spille kvalifikationsliga i foråret sammen med B.93 samt de 4 bedste hold fra 1. division (Aab, Vildbjerg, FC Nordsjælland og Næsby).