Det tegner til at at blive festlige dage på Østerbro Stadion i efteråret. B.93 præsenterer masser af dobbeltkampe med klubbens bedste mænd og kvinder på vores traditionsrige hjemmebane.

Det er en nyskabelse, som ledelsen er glade for at kunne lancere.

B.93’s formand Hans Drachmann udtaler

Vi er sikre på, at det vil blive modtaget godt og trække flere tilskuere til stadion.

Pige- og kvindefodbolden i B.93 har de seneste år – takket være et godt arbejde fra de ansvarlige ledere, trænere og spillerne selv – været inde i en fornem udvikling med tre oprykninger for kvinderne og et godt talentarbejde, som klubben har fået DBU’s bedste licens for.”

Også på 1. Kvindesenior ser de frem til nye hjemmebane rammer til kampene i 1. division.

Kvindeholdets træner Rasmus Skovby havde denne kommentar

“Jeg synes jo det er en naturlig udvikling, som holdet og klubben tager efter vores oprykning til landets næstbedste række.

Det glæder mig at vi får optimeret forholdene og samtidig kan give vores modstandere et indtryk af en klub med et seriøst setup og med nogle forhold som matcher niveauet.”

En af 1. Kvindeseniors store profiler og hjælpetræner Mette Perthu-Hansen var – som alle andre omkring holdet – også tydeligvis tilfreds med tiltaget. Hun lægger vægt på, at det kan være med til at løfte holdet.

Mette havde følgende ord til beslutningen

Det har længe været et stort ønske for os at få lov at spille hjemmekampe på Østerbro Stadion. Vi havde det i tankerne allerede sidste år – men besluttede at det skulle være en gulerod at se frem til, hvis vores mål om at spille 1. division lykkedes. Så at vi nu har nået målet, og dermed “gjort os fortjent” til at spille kampe på et Østerbro Stadion, det er super fedt. Det vil give os en følelse af professionalisme og ikke mindst elite.

Det giver os nogle bedre muligheder, i forhold til at gøre vores hjemmekampe endnu mere interessante at møde op til. Vi får mulighed for at lave nogle events, og generelt tilbyde bedre forhold for både tilskuere og spillere.

Som assistenttræner tror jeg på, at det vil løfte vores hold, og give pigerne en følelse af et elitært kampmiljø. Som spiller, jamen der glæder jeg mig bare til at træde ind på stadion, til at få linjevogtere på, og til forhåbentligt at se nogle flere tilskuere på lægterne. Derudover håber jeg, at der kommer mere fokus på os udefra, end der allerede er.”

Fornemt arbejde af ledelsen, ikke mindst pigeudviklingsansvarlig og sportschef Bjarke Møller.

Vi ser frem til længere, men gode dage på Østerbro Stadion. Kampprogrammet for herrer og kvinder kan ses på dbu.dk.

Yderligere oplysninger

Bjarke Møller
Pigeudviklingsansvarlig og sportschef i Pige-/Kvindeafdelingen
Mobil: 51 56 19 15
bjarke@b93.dk

 

 

 

Skrevet af Claus Vandborg.