Det lignede den helt store øretæve til B.93’s kvinder, da Brøndby efter 4 minutter førte 2-0, og stillingen efter 30 minutter var 4-0. Men derefter var B.93 i stand til at holde 3F Ligaens suveræne førerhold fra flere scoringer.

Truende sorte skyer nærmede sig flere gange stadion lørdag eftermiddag, men det endte hverken med uvejr ovenfra eller på banen for B.93’erne, da den første halve times spil var overstået.

Dermed led B.93 ikke samme skæbne som Odense Q, der i forrige runde tabte 1-10 til Brøndbys Champions League-deltagere.

Fra kampens begyndelse lagde Brøndby et massivt pres, og B.93’erne var ikke godt nok organiseret. Nicoline Sørensen scorede i 1. minut efter et dybdeløb. Og i minuttet efter havde Brøndby et stolpeskud, inden Nanna Christiansen scorede på hovedstød i det 4. minut.

Det var den værst tænkelige start for B.93, men herefter kom gæsterne lidt mere med i kampen og var i stand til at holde på bolden. B.93’erne havde dog svært ved at finde hinanden i Brøndbys massive presspil.

I det 13. minut var B.93 for første gang i Brøndbys felt, og Camille “Mulle” Andersen havde i det 25. minut et godt løb på højrekanten og fik fyret et godt langskud af.

Men i det 27. minut blev det 3-0, da B.93-keeper Signe Munk var gået ud af sit felt og headede bolden væk, men Nanna Christiansen kunne score på et lob langt ude fra. Og Nicoline Sørensen gjorde det i det 30. minut til 4-0 på et langskud ude ved stolpen.

I pausen fik cheftræner Jessica Rodríguez sat holdet bedre op, så kæderne lukkede bedre af mod Brøndbys mange angreb. Hjemmeholdet fik stadig mange chancer, og den indskiftede B.93-keeper Josephine Madsen måtte en håndfuld gange diske op med store redninger i 1-1 situationer, og Brøndby havde også et skud på undersiden af overliggeren.

I 2. halvleg lykkedes det B.93 at få mere ro på opspillet og komme til halve chancer, når blandt andet Natasha Shirazi og indskiftede Mette Perthu-Hansen fandt hinanden imellem de blå-gule. Og der blev kæmpet hårdt af hele holdet for at bryde de mange Brøndby-angreb.

B.93 har meget godt at tage med fra kampens 2. halvleg til den kommende uges vitale kampe – onsdagens pokalkamp på Fyn mod 1. divisions førerhold Næsby og 3F Liga-bundgyseren lørdag 15.00 mod FC Thy – ThistedQ på Østerbro Stadion.

I 3F Ligaen har B.93 kun et enkelt point efter 8 ud af 14 kampe, men overlevelse i kvindernes superliga er stadig mulig. Det kræver i første omgang sejr over netop FC Thy, der ligger lige over B.93 i tabellen med 7 point.