B.93’s 3F Liga-kvinder tabte lørdag 4-0 på udebane til VSK Aarhus, der med sejren er på 2. pladsen i kvindernes bedste række.

B.93 må derimod indstille sig på, at der skal ske mirakler i det sidste fire kampe for at undgå at spille kvalifikationsliga i foråret. Holdet er noteret for 2 point og har 6 point op til FC Thy og den livgivende 6. plads i ligaen.

I spidsen for B.93 stod den nye trænerduo Anders Vang (tidl. B.93 U18 DM-træner) og assistent Christina Jensen (tidl. Brøndby-træner). 1. halvleg bar derfor præg af, at holdet var lidt nye i spilprincipper og fælles forståelse mod et rigtig dygtigt VSK-hold.

B.93 lagde dog ud med et par gode chancer og en stor mulighed for at komme foran 0-1 samt efterfølgende flere fine optræk til muligheder.

Men så scorede hjemmeholdet på straffe i det 21. minut og derefter i det 26. minut, inden det blev 3-0 i minuttet inden pausen.

2. halvleg var for B.93 spillemæssigt opløftende, og efter afstemmelse i pausen var det et helt andet hold. Gæsterne skabte flere rigtig fine muligheder offensivt, rigtig mange gode pressekvenser, og arbejdsindsatsen var forbilledlig.

Desværre rakte det ikke til mål, og aarhusianerne lukkede kampen helt med scoring til 4-0 i det 74. minut.

Men B.93 kan stadig tage meget med fra Aarhus til de kommende kampe.

Af: Tage Majland