B.93’s 1.divisionskvinder vandt lørdag 2-4 i udekampen mod Kolding Q II – og rykkede dermed endnu et skridt nærmere oprykningsspillet. 3 mål af Mette Perthu-Hansen for tredje kamp i træk samt og et mål af Amanda My Madsen kronede en flot indsats.

Kolding – der havde vundet de seneste 3 kampe – kom ellers bedst fra start og efter 11 minutter måtte B.93’s keeper Natalia Dorrego diske op med en stor redning. Men efter 29 minutter kom B.93 foran, da topscorer Mette Perthu-Hansen med ryggen til målet vippede bolden rundt om sig selv og kom fri af de to forsvarere for at score sikkert. En type mål, hun har mestret flere gange i sæsonen.

Men glæden varede kort, da Kolding slog kontra allerede i det næste angreb og scorede fra spids vinkel.
I anden halvleg kom B.93 bedst ud, og allerede i det 46. minut headede Amanda My Madsen bolden i mål efter hjørnespark. Kolding fik dog reduceret ti minutter senere efter en misforståelse i B.93-forsvaret.

Men B.93 fastholdt styringen på kampen, hvor ikke mindst Nikoline Andresen og Anna Tørsløv spillede fremragende på midtbanen.

Et kvarter senere bankede Kristine Lindgaard bolden på overliggeren med et skud, der havde fortjent en bedre skæbne. I det 73. minut fik indskiftede Jeanne Studsgaard fremtvunget et straffespark. Mette Perthu-Hansen eksekverede sikkert til 2-3. Få minutter senere slap en Kolding-spiller igennem, men Natalia Dorrego var hurtigt ude og reddede.

Mette Perthu-Hansen lukkede kampen, da hun i det 90. minut jagtede en lang bold og headede den i mål til 2-4 lige, før den fremstormende Kolding-keeper væltede hende.

Med sejren har B.93 erobret 24 point for 12 kampe inden de sidste to spillerunder. Weekendens resultater flaskede sig for B.93, da Damsø og Sundby spillede uafgjort 2-2 og dermed begge mistede chancen for at komme med i oprykningsspillet.

Topholdet Greve satte samtidig point til i 0-0 kampen ude mod Herlufsholm, og holdet er dermed tvunget til at hente point i de to udestående opgør mod Østerbro if, der ligger på tredjepladsen efter sejr over bundholdet Birkerød.

Kampreferat v) Bjarke Møller.

Se flere fotos fra kampen, og følg B.93 Kvinde- og pigefodbold på Facebooksiden B.93 Pigefodbold