Køb B.93 sponsortøj

adidas & B.93

B.93 har indgået en sponsoraftale med Sport24 og adidas. Vi ved at det på nogle måder er lidt besværligt at vi skifter mærke. Derfor har det også været afgørende for klubben, at aftalen havde lang løbetid og selvfølgelig økonomisk er bedre, end det vi havde tidligere.

For at gøre det nemmere har vi etableret en B.93 Shop, hvor du som spiller, forældre eller andet kan købe direkte og på den shop har vi yderligere også lagt et menupunkt ind, hvor man som holdsponsor kan finde aktuelle tilbud på B.93-pakker.

 

Gå direkte til B.93 Shoppen her

Ønsker du at hjælpe B.93, og diverse hold med et holdsponsorat, så kan du – via ovenstående – få et overblik på sponsorpakker og muligheder. I øjeblikket bliver du dirigeret til forsiden og skal så selv finde et menupunkt der passer dig.

Vi hjælper dig igennem hele processen, og vi står til rådighed med rådgivning på alt, fra valg af pakker til placering af logoer. Inde på siden er der kontaktdata på Simon, som er vores teamsælger i Sport 24 og han er også altid klar til at hjælpe dig/jer.

Når man bestiller kontakter vi jer naturligvis, således at vi både kan takker jer mange gange for jeres støtte som har en kæmpe betydning for B.93 og de enkelte hold, men også så vi kan eksponere logo og link til klubbens mange medlemmer og samarbejdspartnere.