Her kan du se Christian Midtgaards fremragende kampbilleder fra B.93’s kampe i 2014-20015 sæsonen.

Du kan kontakte Christian på evenmore@hotmail.com eller via christianmidtgaard.dk, hvis du vil bruge billederne på dit website eller til tryk.

BSV – B.93 (0-0), lørdag 20. september 2014

Danny Mirabel, der spillede sin kamp nummer 150, i boldkontrol.

bsv_b93_02_web
Oliver Drost blev der passet godt på. I baggrunden Jason Svensson.

bsv_b93_03_web
Den flyvende hollænder Jack Castelinjs, der kunne have afgjort kampen med to gode muligheder.

bsv_b93_04_web
Markus Leding, der de tre sidste kampe, har spillet en for ham uvant plads som venstre back.

bsv_b93_05_web
Markus Leding er med fremme til en dødbold. Med ryggen til Sebastian Czajkowski.

bsv_b93_06_web
Anders Simonsen kæmper om at få overtaget på midtbanen. En hovedløs medspiller ‘ser til’.

bsv_b93_07_web
Nico Jørgensen til venstre og Ercan Demirbas kom begge på banen i løbet af anden halvleg.

bsv_b93_08_web
Olcay Senoglu var tæt på at score med sit farlige venstreben i anden halvleg.

B1908 – B.93 (0-0), lørdag 6. september 2014

b1908_b93_01_web
Danny Mirabel i kamp med 2 x 8’er.

b1908_b93_02_web
Markus Leding, der var med efter Thomas Høegh tidligere på ugen havde brækket armen, header væk.

b1908_b93_03_web
Frederik Bruhn kaster ud. I midten Martin Heisterberg, der var anfører i stedet for Thomas Høegh, der er ude med en brækket arm.

b1908_b93_04_web
Frontangriberen Jack Castelinjs i hård kamp med et par 8’ere.

b1908_b93_05_web
Markus Leding på vej udover stepperne i form af Sundby Idrætspark.

b1908_b93_06_web
Jason Svensson, med lukkede øjne, header væk i en presset situation. Anders Simonsen og Marco Holst er turister.

b1908_b93_07_web
Anders Simonsen med lukkede øjne.

b1908_b93_08_web
Olcay Senoglu kom ind i 2. halvleg og satte noget gang i angrebsspillet, uden dog dette resulterede i scoringer.

B.93 – Helsingør (0-4), torsdag 28. august 2014
b93_helsingoer_01_web
Midtbanespilleren Bjørn Zabell, kommet fra Birkerød, i duel med en modstander.

b93_helsingoer_02_web
Den unge målmand Frederik Bruhn, vikar for en skadet Ronni Raun, i et sikkert indgreb.

b93_helsingoer_03_web
Fanklubbens favorit Nico Roland Jørgensen i fuld fart fremad.

b93_helsingoer_04_web
Olcay Senoglu, tilbage efter en skadespause, holder ikke tungen lige i munden.

b93_helsingoer_05_web
Bjørn Zabell i en hovedstødsduel, ikke ligefrem hans spidskompetance.

Herlev – B.93 (1-4), lørdag 23. august 2014

herlev_b93_01_web
Marco Holst i fuld boldkontrol med Jason Svensson som nærmeste øjenvidne.

herlev_b93_02_web
Jason Svensson der på fornem vis har erstattet Mads Heidelbach i efterårets første fire kampe som højre back.

herlev_b93_03_web
Nygifte Martin Heisterberg scorede to gang på hovedstød – et i hver halvleg og begge i samme målnet.

herlev_b93_04_web
Vi gætter på, at B.93 har scoret. Og vi gætter på, at det er Martin Heisterberg til 2-0. Det er ham med de kulørte støvler.

herlev_b93_05_web
Midtbanedynamoen Anders Dahl Simonsen sparker tilsyneladende med fodsålen.

herlev_b93_06_web
Thomas Høegh, anfører, i en hovedstødsduel. Bemærk at begge har lukkede øjne.

herlev_b93_07_web
En hovedløs dommer er tæt på situationen hvor Oliver Drost kæmper med Herlev-toeren.

herlev_b93_08_web
Den lille Bjørn Zabell, kommet fra Birkerød, ser ud til at blive den lille i en duel med Herlevs toer.

herlev_b93_09_web
Oliver Drost – der scorede til 1-0 – i en hovedstødsduel, umiddelbart ikke hans spidskompetance.

herlev_b93_010_web
Thomas Høegh har scoret til 4-1 og takker Danny Mirabel for det perfekte hjørnespark. Daniel Lindsten er på vej til at deltage i festlighederne.

Jægersborg – B.93 (0-3), DBU Pokalen, onsdag 13. august 2014

jaegersborg_b93_01_web
Med nummer 13, den hollandske frontangriber Jack Castelinjs, der scorede det udlignende mål i søndagens første turneringskamp i Svebølle (1-1).

jaegersborg_b93_02_web
Den flyvende hollænder, Jack Castelinjs, der trods sit handicap som døvstum, gør det fremragende. Tilbage til 1997/98 havde B.93 en anden døvstum, Niels Jochumsen, der også var en farlig angriber (11 kampe/3 mål).

jaegersborg_b93_03_web
Jack Castelinjs (nummer 13) gratulerer Bjørn Zabell med scoringen til 1-0.

jaegersborg_b93_04_web
Omar Roshani spillede en stor kamp og scorede til både 2-0 og 3-0. To flotte mål.

jaegersborg_b93_05_web
En strakt vrist fra Omar Roshani – og så skiftede lystavlen.

jaegersborg_b93_06_web
Bolden er på vej i kassen. Og det er stadig Omar Roshani.

jaegersborg_b93_07_web
Danny Mirabel, midtbanegeneral.

jaegersborg_b93_08_web
Bjørn Zabell, der debuterede i søndagens turneringskamp mod Svebølle (1-1) i starten af anden halvleg. I dag var han med fra start, og scorede til 1-0.