Frank Petersen er 52 år og får ansvaret for pigeakademiet i B.93, efter han i FC Nordsjælland har været med til at opbygge satsningen på pige- og kvindefodbold.

 

Den nye talentchef nåede kun at følge et par ugers træning med U14, 16 og 18 samt holdt møder med de forskellige trænere inden corona-nedlukningen.

Frank Petersen

– B.93 skal være københavns talentrede. En af måderne til at opnå det er ved at blive endnu skarpere på børnefodbolden og udvikle op derfra.

– Jeg glæder mig til for alvor at komme i gang med rollen som talentchef, som er ny for mig, men som jeg brænder for at komme i gang med. Jeg er vild med nye udfordringer.

– Jeg ser et enormt potentiale i B.93, og det skal jeg sætte struktur på. En gammel hæderkronede klub, hvor det gælder om at få græsrødderne til at være en del af pigeprojektet, så vi ikke har flere klubber i klubben. Jeg håber på, at jeg kan samle alle klubbens pigehold, så vi arbejder i samme retning til glæde for alle. Pigeafdelingen har nogle stærke talenter, som vi skal sørge for har de bedste udviklingsmuligheder.

– I min verden er målet for vores pigeakademi, at vi skal være de bedste i København til at udvikle talenter. Jeg har aldrig været særlig god til at ‘nøjes’, når det kommer til sport, men vi skal gøre det ordentligt. Jagten på talenter bliver ikke mindre i de kommende år, og vi skal hele tiden prøve at være på forkant, og vi må ikke være bange for at prøve nye ideer af.

– Alle, som arbejder med pigefodbold, kender til B.93’s piger. Vi har et godt ry, vi er kendt for at være teknisk velfunderede og ville spille fodbold – det skal vi holde fast i.

CV

  • Frank Petersen er 52 år, bor i Holbæk, er gift og har 3 børn. Han er uddannet fængselsbetjent og har også arbejdet som mentor på gadeplan for unge mennesker.
  • Som spiller var han målmand i Roskilde, Kastrup og Herfølge.
  • Han har UEFA/DBU’s  A-uddannelse for målmænd.
  • Har de sidste mange år været målmandstræner i klubber som FC Taastrup, Kogi Queens (Nigeria) og FC Roskilde.
  • De seneste tre år har han været i FCN og været med til at starte pige/kvindeprojektet op.

Af Tage Majland