U19 holdet startede sæsonen godt ud med en sejr over Hvidovre, og senere hen et 3-3 resultat hvor de i øvrigt var bagud 3-1, dette ude mod Næstved. Næste kamp var så mod den evige rivaler fra Gladsaxe, nemlig AB. AB havde som U 19 holdet vundet over Hvidovre, og spillet lige op med Næstved i deres første to kampe. Det var derfor et meget lige opgør, som endte med en 1-2 sejr til gæsterne fra Gladsaxe. B.93-drengene vandt dog de næste to kampe med henholdsvis 6-0 og 2-0 over HB Køge og Thisted, inden det dog blev til at 2-1 nederlag til Randers.

Næste tre kampe bød på en sejr, en uafgjort og et nederlag til Helsingør, HIK og FC Roskilde. Uafgjort mod Horsens, nederlag til Næsby og sejr over Viborg rundede forårssæsonen af. (Dette er skrevet før udekampen mod Holbæk på lørdag d. 24 november/red).

Holdet lukkede 17 mål ind og scorede selv 23 mål – heraf ni af Magnus Krogh Hansen, som også selv endte på 3. pladsen på topscorerlisten. Selvom de lægger godt deroppe af i tabellen spiller de altså med en relativ ret ung trup, og gav bl.a debut til fem 02`ere/U17 spillere. De fik raget 26 gule kort til sig og et enkelt rødt kort.

Interview med U 19 træner Lasse Theis

Hvordan er sæsonen gået i forhold til dine forventninger og mål?
– Jeg synes at det har været en fin sæson, men der har været to ting jeg har ærgret mig over. Nemlig topkampene mod henholdsvis AB, Randers og FC Roskilde hvor vi desværre endte med at få ingen point fra kampene. Jeg synes egentligt at vi spillemæssigt var godt med i de tre kampe, men resultatet ikke lige var der. Og kampene mod HIK, Næstved og Næsby hvor vi kun får samlet to point i de tre kampe. Vi kunne sagtens havde fået alle point i de tre kampe, men vores selvtillid og undervurdering af modstanderne fik sin betydning.

Hvordan har stemningen været i truppen – både med spillere og omkring trænerteamet?
– Jeg synes egentlig at stemningen har været god og folk har det godt. Der er selvfølgelig spillere der har været gladere end andre, grundet den mængde spilletid de har fået. Vi som trænerteam prøver som udgangspunkt at holde alle i truppen glade, men det kan være en svær afveksling. Nogle af spillerne har valgt den forkerte måde at udtrykke deres utilfredshed ved f.eks. at stå og se sure ud i ansigtet mere end der var behov for. Vi ved godt at spillerne er skuffede, og det skal de også være over ikke at blive udtaget eller spille.

Hvad er dine forventninger/målsætninger for den kommende forårssæson til marts?
– Jeg forventer at vi bliver ved med at holde fast i toppen og får vundet nogle af de kampe som vi ikke kunne formå at vinde her i efterårssæsonen.

Skrevet af Emre Secilmis.
Foto fra arkiv.