Efter et forrygende efterår for vores (måske?) mest talentfulde årgange, spillede vi bolden til Anders Aaskoven i en kort version af “Vinklen”.  Anders har tidligere optrådt i “93’eren” (maj 2017) og er i seneste udgave af Medlemsbladet.

Anders Aaskoven er T+ træner, og ansvarlig for vores U13-U15 hold.

Hvordan står B.93 med deres elite ungdomshold, efter dette efterår ?
– B.93 står i en utrolig god position for vores U13-U15. Vi har engagerede trænere, træningsparate spillere og en ledelse som virkelig vil ungdommen. Vores spillere VIL være i B.93 og ingen andre steder.

– Forældre og spillere kan se, at den individuelle udvikling for spillerne prioriteres højest, samt at de tror på trænere og lederene i klubben. Vi skal rykke os yderligere på værdierne, kulturen og arbejdet på træningsbanen sammen. Det skal vi lykkes med.

Hvilket hold har overrasket dig mest positivt?
– Når man spiller 10 kampe, vinder ni og spiller en uafgjort som vores U15 gjorde i Øst 1 Pulje 2, så er det vel overraskende.

Hvad skal vi glæde os til i foråret 2019?
– Alle vores hold i T+ segmentet bliver udfordret på øverste nationale hylde hver weekend. Jeg glæder mig til en række ting i årgangene. Vi glæder os til at se vores dygtige U13 tage springet fra 8 – til 11-mandsfodbold.

– Vi glæder os til at se U 14’s spændende individualister finde endnu mere sammen som et hold ledet af vores dygtige cheftræner. Vi glæder os til at måle vores U15 spillere op i mod A-licensklubberne, slutter Anders Aaskoven.

Skrevet af Claus Vandborg
Foto af Mark Bernquist.