Vælg en side

Hvem er hvem – Ungdom

SPORTSLIG AFDELING UNGDOM – DRENGE

I B.93 stræber vi efter, at fastholde klubbens position som en af de bedste talentudviklingsklubber i Danmark for drenge, der vil udvikle sig til at spille på højeste niveau.

Vi tager udgangspunkt i spillerne. Ved at fokusere på den enkelte spillers succes skabes succes for klubben. Ledelse og trænere er spillernes ressource, ikke omvendt. Vi har fastsætter ikke en decideret tidshorisont eller specifikke sportslige mål, men fokuserer hver dag på indsats og det vi selv kan påvirke.

Vi går altid efter at vinde, men tror på, at store mål opnås ved konsekvent og altid at gøre sig umage,fokusere på sunde grundværdier og satse på kontinuitet. Store mål opnås ikke ved at formulere dem. Succes skal skabes ved at stole på, og hele tiden søge tilbage til, vores kerneværdier:

UDFORDRENDE INDSATS, ENKELTHED OG KÆRLIGHED
Ungdomsudviklingen er højt på agendaen, og klubben vil udvikle ungdomsspillere til højeste niveau. Vi har særlig fokus på, at alle vores spillere har en velfungerende hverdag – ikke bare fodboldmæssigt, men også socialt, uddannelses- og arbejdsmæssigt.

KUNNE DU TÆNKE DIG AT SPILLE FODBOLD I B.93 – SÅ KLIK HER