Hvem er hvem – Ungdom

SPORTSLIG AFDELING UNGDOM – DRENGE

Grundværdierne i B.93 er udfordrende indsats, enkelthed og kærlighed. Kærlighed er den altoverskyggende værdi – spillerne skal, uanset niveau, behandles som kærlige og fornuftige forældre behandler deres børn. Tryghed og ærlighed er udviklende i et til tider meget hårdt elitemiljø. 

B.93 rummer diversitet og multikulturelle fællesskaber. Der er et unikt fællesskab med medlemmer fra alle sociale klasser og mange nationaliteter. Klubben har historisk udviklet spillere, som kun vanskeligt kan udvikles andetsteds, og som de fleste danske talentudviklingsmiljøer i Danmark har svært ved at rumme.

Alle spillere i B.93 bliver uddannet i et offensivt og frit udtryk, hvor spillerne tør fejle og lærer at agere i stedet for at reagere.  Vi ønsker at uddanne spillere der er spilintelligente, og dermed evner at tage beslutninger selv, og evner at fungere i flere systemer. Alle spillere skal være aktive, uanset position i forhold til bolden, og skal uddannes i at forstå nødvendigheden af at indgå i et samarbejde med de øvrige spillere.

KUNNE DU TÆNKE DIG AT SPILLE FODBOLD I B.93 – SÅ KLIK HER