Emil Bille fortæller om satsningen med 2. senior.

 

Der blæser ambitiøse vinde omkring B.93’s 2. senior. Klubben har fået nyt trænerteam, hvis hovedformål er at skabe en trup som kan begå sig i serie 1 – og på langt sigt KS.

B.93 har ansat Gustav Cudjoe og Patrick Wilcke som trænerteam. Holdet er rykket op i serie 2 og planlægger at rykke videre til serie 1 hurtigst muligt. Fokus for Gustav og Patrick kommer til at ligge på udvikling at spillerne og få en ensrettet måden at tænke fodbold på i truppen. Der er opstart 30. juli, og evt interesserede kan kontakte Emil Bille på eb@b93.dk.

Vi bad en af folkene bag projektet Emil Bille – som er med i truppen og samtidig sidder i fodboldbestyrelsen – om at uddybe satsningen:

Emil Bille udtaler

– Bestyrelsen har valgt at tage projektet seriøst. Både fordi vi har erklæret mål som klub om at vores 2. senior som minimum skal ligge i serie 1, men også fordi vi ser et stort potentiale i at have en stærk og bred seniorafdeling.

– Bestyrelsens fokus kommer til at ligge på at fastholde og bygge videre på rammerne omkring holdet, som skal give de bedst mulige forudsætninger for en slagkraftig seniorafdeling – dette med 2. senior som flagskib.

– Vi har opstart tirsdag 30. juli, og ser gerne dygtige fodboldspillere med mod på et seriøst set – up komme til prøvetræning.
Klubben vil gerne have et 2. senior på højt niveau, og har i den forbindelse valgt at opgradere rammerne omkring holdet:

– Vi har træningstøj med vaskeordning, vi har eget anlæg og der er mulighed for at gøre brug af sauna efter træning og kamp.

– … og så er det jo kun fedt hvis vores 2. senior kommer til at spille i samme række som Skjolds 1. senior, slutter Emil Bille af med et blink i øjet.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra arkiv.