Det blæste over B.93’s baner og regnen truede, men det var gode vinde og vandet fra oven kom aldrig.

Allan Bisgaard

Symbolikken var ganske tydelig, da jeg overværede første dag på klubbens camp – en dag som var fyldt med liv og glæde.

Det er den første mandag i sommerferien og hvilken god måde at sparke ferien i gang på for fodboldglade børn, og deres forældre.

Campen har ikke mindre end 200 deltagere (ca 30 er piger) og har masser af gode trænere – faktisk ikke mindre end 35,  som lærer de små ivrige fodboldspillere at styre bolden og tage de første spark mod noget, som måske bliver en professionel karriere – om mange år.

Jeg startede med at gå en lang tur rundt på banerne og så et fabelagtigt liv – en glæde over legen med bolden udfra den tese at være sjovt, og ivrigheden ved at lære fra sig lyste ud af trænerne og det var kun glade smil jeg så hos spillerne – bortset fra Mads (seks år)  der skulle trøstes af Kim Svensson (en af de mange forældre der mødte frem og bakkede op) fordi Mads havde fået bolden i hovedet – efter et kram var han heldigvis glad igen.

Campens leder Allan Bisgaard fortalte at campen slutter fredag, og han er glad for tilslutningen. Allan fortalte med et lille smil at det giver penge i kassen for klubben.

Se B.93 TV interview med Allan Bisgaard

B.93’s ungdomsformand Max Riis Christensen kunne fortælle at man havde hyret Sune (som jo er klubbens ledende træner og divisionsholdets cheftræner) til at stå for den tekniske træning.

Max Riis Christensen.

Dette bragte mig senere til en snak med Sune, som har sin søn (Emil) på campen. Klubbens ypperste træner glædede sig til at vise teknisk træning for de unge talenter – hvem ved om Sune måske skal træne dem på divisions-holdet på et tidspunkt?  Godt set af ledelsen af rekruttere Sune og på den måde integrere hele klubben – fra den yderste elite til dem som stadig kun hygger sig med den bold vi alle elsker. Apropos bolde, så skænker campen  ikke mindre end 150 bolde til klubben, så der kommer andet end kun penge i kassen fra denne camp til B.93.

En lille finesse er at man kan aflevere sit barn (hvis man skal på job) fra 8.15 og selvom det slutter hver dag kl 15 – er der pasningsordning til kl 16 … ret smart set af camp’ens ledelse.

Langtfra mættet forlod jeg campen ved dagens afslutning. Jeg var fyldt med optimisme for fremtiden og frydes over et tiltag som gavner klubben på alle niveauer. I burde ikke snyde jer for den fine oplevelse at se denne camp som kører til fredag – se om I kan nå ned og nyde denne glæde som lyser ud af alle. Det hedder kvalitetstid.

Information om Copenhagen Football Camp

Camp’en er for alle fodboldglade drenge og piger født i årgangene 2004-2010, og kører i 2017 fra 26. til 30 juni. B.93 tilbyder dig også skræddersyet træning i særlige skills. Læs mere om mulighederne med Copenhagen Football Camp her.

Se fotos fra camp’en på Instagram.

Skrevet af Claus Vandborg.