Vi har interviewet camp leder Simon Bodholdt.

 

Igen var B.93’s camp en stor succes, og igen med glade og fodboldivrige børn. Som sædvanlig blev den afholdt på klubbens anlæg. Denne gang var den placeret i uge 32. Campen blev ikke dårligere af der var prominente besøg undervejs, bl.a. af vores 1. herresenior, som satte tid af midt i deres vigtige opstartstræning før turneringsstarten. En flot gestus af cheftræner Thomas Nørgaard og spillerne.

Vi stillede campens leder Simon Bodholdt en række spørgsmål.

Simon – hvad har formålet været med campen?

– Formålet med campen har været at sikre at alle spillere blev udfordret på det fodboldmæssige niveau de var på, imens der både var plads til at være seriøs og have det sjovt. Når jeg har gået og snakket med spillerne, er jeg slet ikke i tvivl om, at begge dele har været tilfældet.

Hvad har dine forventninger til campen været – og hvordan er det så gået?

– Antallet af deltagere har været stærkt stigende fra da vi sendte invitationen. Sammen ved den gode vejrudsigt og de 170 deltagere var forventningerne høje. Vi har været super glade for de mange tilmeldinger fra spillerne i B.93, men også meget stolte af alle de tilmeldinger, som kom fra spillere i andre klubber.

– Det er virkeligt gået godt. Trænerne har været super gode til både at være seriøse med spillerne, men også have plads til leg. Jeg er sikker på, at spillerne føler de både har lært noget og samtidigt haft det sjovt – antallet af store smil, har i hvert fald været højt.

Det har været nogle varme dage, hvordan har deltagerne klaret denne udfordring?

– Både drengene og pigerne har været super seje. De har virkeligt været gode til at give den gas, selvom vejret har været meget varmt. Samtidigt har mange af spillerne haft ekstra vand med og mulighed for at få fyldt op løbende. Så spillerne (og deres forældre) har virkeligt være gode til at tage hånd om de varme forhold!

Hvad har været det bedste ved campen?

– Det bedste har helt sikkert været al den summen af glade børn, som har været på anlægget fra mandag morgen til fredag eftermiddag. Lige efter det, var det da en masse af vores 1. senior spillere kom forbi og spillede med torsdag eftermiddag.

Hvordan har I taget højde for COVID-19?

– Det første tiltag vi gjorde, var at fjerne frokostbuffeten. Derfor har Kokkens Gourmet leveret varm mad direkte på banerne, så det har været muligt at spise i små grupper. Derudover blev alle trænere udstyret med håndsprit, så der altid var muligt at få sprittet af.

– Alt i alt, har det været en super god uge. Jeg hørte enkelte som allerede ville med til næste år – det må være et godt tegn, slutter Simon Bodholdt.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto: Morten Mejnecke.