Veloverstået B.93 Sommer Super Skills Camp.

 

Det blev tre intense dage for 70 søde og træningsparate piger og drenge født mellem 2007-2010, og der var deltagere fra flere forskellige klubber, som alle oplevede en stejl læringskurve.

Vi bad klubbens Ungdomsudviklingskoordinator og camp ansvarlig Morten Skou-Christensen om et par kommentarer.

Morten Skou-Christensen fortæller om campen

– Som altid er deltagerne på forskellige niveauer. For eksempel med to afbud på dag 2, fra to piger, som i stedet skulle til DBU samling, og kæmpe for en plads på deres aldersgruppes ungdomslandshold, viser det meget godt vores agile setup.

– Vi kunne rykke lidt rundt på andre spillere, for at holde vores træningsgrupper på et fornuftigt antal spillere, samt på et fortsat fornuftigt match på niveau.

– Dagene var delt op i tre træningsmoduler med en rød tråd hele vejen igennem. På den måde oplevede vi en konstant progression som vi kunne bygge videre på.

– Temaerne var teknik, motorik, frigørelse, bevægelse uden bold, pasninger og afslutninger – alt sammen afsluttet med en kæmpe turnering efterfulgt af syv konkurrencer, hvor deltagerne dystede individuelt på de trænede temaer.

– Vi sluttede campen af med at hylde de syv vindere med klapsalver og diplomer.

– Vores trænere på campen, har ikke blot leveret på fodboldfagligt rigtigt højt niveau- De har også været inde over planlægning af dagenes indhold og fænomenale til at justere efter behov.

– Ikke mindst er jeg meget stolt over trænernes måde at gøre campen til et rart sted for børnene at være, samt levere et udbytterigt ophold i B.93 i disse dage, slutter Morten Skou-Christensen.

Se også de to B.93 TV Interview med Morten Skou-Christensen herunder.

B.93 TV: Introduktion til Morten Skou-Christensen

 

B.93 TV: Camp interview med Morten Skou-Christensen

Skrevet af Claus Vandborg.
B.93 TV interview: Claus Vandborg.
Topfoto af Morten Mejnecke.