B.93 Football Camp var en stor succes.

 

Se alle de forrygende fotos. Læs mere om camp’en og se B.93 TV reportager og interview.

I den nyligt overståede uge 27, mødte næsten 200 unge fodboldspillere op til socialt samvær, hygge og instrukser af kompetente trænere  – dette for at dyrke deres store passion fodbold.

Ugen bød selvfølgelig (!) på typisk dansk sommervejr. Det var med sol, blæst, regn, men det tog ikke glæden og ivrigheden fra de fodboldglade spillere. De nød det på alle mulige måder, og selvom talentet selvfølgelig er med stor variation, så var det vigtigste på plads, nemlig kærligheden til den runde bold – den som vi alle elsker.

Vi kan allerede nu røbe at vi følger op på denne succes uge, da vi er ved at planlægge næste camp, som er placeret i uge 42 (efterårsferien) – nærmere info følger asap.

Vi bad B.93’s klubchef Pernille Marcussen – som er en meget vigtigt brik i arbejdet omkring campen – om en udtalelse.

Pernille Marcussen udtaler

– Der har været meget arbejde omkring campen, men var det hele værd når jeg så de glade deltagere Jeg takker alle som mødte op og deltog.

– Yderligere vil jeg gerne sende et tak til trænerne og dem som lagde et stort arbejde for at få ugen til køre – ingen nævnt, ingen glemt.

– Vi har de sejeste fodboldspillere. Da det blæste en halv pelikan, og deltagerne skulle have frokost, så ville de sidde udendørs på terrassen, dette selvom vi spurgte om de ikke ville indendørs.

– Det viser meget om vores skønne og brave fodboldspillere i B.93, slutter en tydeligt glad klubchef.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Morten Mejnecke.