Der er lagt op til to yderst nervepirrende kvartfinaleopgør, når B.93’s U14-hold og U15-hold begge tager imod Brøndby IF i pokalturneringen hjemme på Svanemølleanlægget onsdag aften 15. november.

Klokken 19.00 onsdag bliver der fløjet gang i to store ungdomskampe i pokalturneringen, når modstanderen i kvartfinalen hedder Brøndby IF for B.93’s U14- og U15-holds vedkommende.

U15-holdet mod Liga1 hold

Holdet har på vejen til kvartfinalen ekspederet henholdsvis GVI, FC København og HIK ud af pokalturneringen. To af kampene blev afgjort efter en nervepirrende straffesparkskonkurrence.

Selvom Brøndby IF til dagligt spiller i en række højere end B.93’s U15-hold, så har drengene med sejren over FC København vist, at de godt kan bide skeer mod hold fra Liga 1 i pokalturneringen.
Således vil spillerne også gå på banen med en tro på, at det kan lade sig gøre at vinde kampen, siger cheftræner for B.93’s U15-hold, Michael Kjær, som dog har en stor respekt for Brøndby IF.

Cheftræner Michael Kjær udtaler

– Vi går afgjort på banen med følelsen af, at vi kan vinde. Brøndby er et af de bedste U15-hold i Danmark, men vi har vundet kampe på dette niveau sidste år. Vi har et hold, som på dagen har evnen til at vinde den slags opgør, og det håb klamrer vi os til, siger Michael Kjær og fortsætter:

– Det betyder meget for drengene med opbakning på stadion onsdag. Det var der også mod FCK, hvor der nærmest var en baneinvasion, da vi gik videre. Det kan give drengene det sidste skub.

Efter ni kampe i efterårssæsonen ligger B.93 aktuelt på en tredjeplads i U15 Drenge Liga ØST. Den gode form skal holdets spillere forsøge at udnytte onsdag aften, når Brøndby IF kommer på besøg.

– Vi glæder os helt vildt til kampen, og vi håber, at der kommer en masse fans og bakker os op, siger U15-spiller Sami Guvén.

– Vi ved, at vi kan slå Brøndby IF, og vi vil give alt, hvad vi har, fortæller U15-spiller Villum Lytje.

U14 Drenge skal levere deres bedste

Det kan blive svært at vælge, hvor man som tilskuer skal fokusere sin opmærksomhed onsdag aften. For på banen ved siden af U15-kampen tager B.93’s U14-drenge ligeledes imod Brøndby IF.

I første runde af pokalturneringen kom U14-holdet blæsende fra land, da de slog Nørrebro United ud med en 8-0 sejr. I de efterfølgende to pokalrunder har drengene sendt LSF og Karlslunde IF ud.

Onsdag aften står U14-holdet over for den sværeste opgave i efterårssæsonen 2023, når Brøndby IF kommer til Svanemølleanlægget. B.93 ligger aktuelt på ottendepladsen i U14 Drenge Liga Øst 2.

Men alt kan ske, lyder det fra holdets cheftræner, Jakob Hannibal, som ser frem til kvartfinalen. Ifølge cheftræneren gælder det for B.93-hjemmholdet om at levere overraskelsen på eget græs.

Cheftræner Jakob Hannibal fortsætter

– Hvis vi skal gå videre, så skal vi udnytte vores omstillingsspil og åbningsspil. Vi skal stå imod det pres, som vi ved, at de kommer med.

– U15-holdet spiller ved siden af, og det bliver sjovt for os at møde Brøndby IF, som vi også skal spille mod til foråret, når vi skal spille i Liga 1. Generelt betyder de kampe bare noget mere, så det er rigtig godt for os, lyder det fra cheftræner Jakob Hannibal.

Spillerne er klar

Blandt holdets spillere er man også klar til at give den fuld gas for at indløse en semifinalebillet.

– Vores kamp mod Brøndby IF bliver et ekstraordinært aftenopgør, som har det hele: Den gode stemning, en høj intensitet og vigtigst af alt, er der noget på spil.

– Brøndby er et super stærkt hold med mange kvaliteter som f.eks. store og boldstærke spillere, men jeg ved med hundrede procent sikkerhed, at vi vil være klar til at løbe den ekstra meter, lyder det fra U14-spiller Rome Bleu Pryce.

– Jeg tænker, det bliver en meget spændende kamp, som også bliver svær. Men hvis vi giver, alt vi har, og hvis vi har blod på tanden, så skal vi nok have en chance. Brøndby IF er et godt hold, men vi vil være mere klar end dem, forsikrer U14-spiller Victor Monrad.

Tid og sted

Begge kampe bliver spillet klokken onsdag 15. november 19.00 på Bane 1 og 2 på Svanemølleanlægget.

I anledning af kvartfinalerne holder kiosken åbent, hvor man kan købe forplejning.

Træningen vil på grund af plads til kampene blive lukket ned inden klokken 19.00.

Se plakaten

Klubbens nye grafiker Rasmus Bendtsen har har været i historiebøgerne og med udgangspunkt i kampplakaten til Juventus-kampen for 70 år siden skabt en ny plakat, der hænger i klubhuset på Svanemølleanlægget.

Tryk på plakaten for at se den i større størrelse eller hent PDF her.

Vel mødt. Vi glæder os til at se jer komme og bakke drengene op.

Skrevet af: Tobias Schiøler.
Plakat og topgrafik: Rasmus Bendtsen.