12 drenge fra U12 Elite spillede i weekenden et stort landsdækkende stævne i Fredericia (Combi Liga Cup 2019) med knap 50 hold. Stævnet bestod af to stævner i eet.

Førstedagen var 8 mod 8 udendørs, mens andendagen var indendørs 4 mod 4 (holdet blev delt til to hold). Til sidst mødte vinderholdet udendørs og indendørs i en stor 7 mod 7 indendørs finalekamp på dobbelt bane om den store pokal.

Drengene var suveræne udendørs, puljen blev vundet (foran bl.a. Ikast FC og OKS) med en målscore på 14-1 for 5 kampe. Semifinalen stod mod SUB Sønderborg, et stærkt fysisk hold, som dog blev slået med 3-1.

Finalen stod imod Greve. Greve spiller flot teknisk fodbold præcis som B.93 og flere af drengene kender hinanden fra topcenter Frederiksberg. Drengene var klar fra start af, og kørte finalen hjem i en sikker 4-0 sejr.

Dag 2 blev drengene delt op i hold, og spillede flot teknisk indendørs fodbold, dog ikke helt nok til at vinde indendørs også. Overraskende vandt Stensballe BK indendørs turneringen og var dermed klar til den store finale mod B.93 drengene.

I finalen var B.93 klart spilstyrende og tog en sikker 2-0 sejr. Turneringen gav debut til holdets nye assisterende træner Herman Schûller. Herman er nordmand og har tidligere været træner i B1903 og KB. Stærk stævne debut for B.93 til Herman og velkommen i klubben.

På topfotoet ses forrest fra højre Aksel, Jonathan, Konrad, Max, Karl, Axel, Hossian, Christoffer, Mio, Viggo, Rohan og Sven og træner Herman. Bagerst: Holdleder Jakob