B.93 talenter med en imponerende indsats.

 

I weekenden spillede U11 Elite (årgang 2009) NOVI Cup (det som tidligere gik under navnet Niels Hald). Netop denne turnering er tidligere blevet omtalt som et af de “uofficielle” Danmarks mesterskaber. Af de helt store hold i Danmark deltog Brøndby, Lyngby, AGF, KB, Odense og fra den anden side af sundet deltog Malmø.

Cheftræner Simon Bodholdt og holdleder Philip Helmer, forældregruppen og drengene ønskes et stort tillykke med deres triumf, som igen understreger hvor seriøst der arbejdes med disse drenge fra leder og trænersiden.

Vi fik en snak med cheftræner Simon Bodholdt, som naturligvis var meget begejstret, da vi bad ham fortælle om turneringsforløbet.

Simon Bodholdt

– Den første dag startede vi ud med at møde Hvidovre. Allerede inden kampstart var det helt tydeligt, at begge hold var nervøse for kampens udfald. Vi producerer flest chancer, hvilket fører en sejr med sig, da vi får rystet en nervøs start af os og vinder 2-1. Derefter mødte vi Næstved, som jeg på forhånd havde udråbt til en af favoritterne til stævnet.

– Efter de først 15 minutter går vi til pause bagud 2-0. Modstanderne havde ikke spillet sig frem til de største chancer, men de var hurtige til at opsnappe nogle fejl i vores forsvar. I pausen får vi snakket tingene igennem, og der kommer et helt andet 93-hold ud til 2. halvleg. Vi kommer tilbage på sporet med to flotte scoringer. Den sidste gruppe kamp var mod GFA. Vi går til pause 3-0 og ender med at vinde 7-0. Den nervøsitet vi havde i de første tre halvlege, var helt væk de sidste tre halvlege – og der blev spillet meget flot fodbold fra vores side af.

– Vores 1. plads i gruppen sikrer os, at vi går videre til gruppespil, hvor vi møder tre superligahold. Vi vidste derfor godt, at det helt sikkert blive nogle udfordrende kampe. Kampen startede ud med noget, der lignede en slåskamp fra Lyngbys side. Selvom vi spillede flot fodbold, var det svært at holde Lyngby fra scoringer. Vi trækker det lange strå og vinder i sidste sekund, hvor vi får et frispark på kanten af feltet, som iskoldt bliver sparket ind bag Lyngby målmanden.

– Mod AGF og Brøndby viser vi forsat meget flot spil, hvilket resultaterne 5-0 og 4-1, også vidner om. Sejrene var ikke et mål for lidt –  tværtimod. Semifinalen blev spillet mod Greve, som vist havde brugt de fleste kræfter i løbet af gruppespillet. Der stod 93 på hele kampen og vi kommer på 4-0, før de får reduceret til slutresultatet 4-1.

– I finalen ventede KB, som vi slog 14 dage forinden. Det var derfor nogle tændte KB-drenge, som gik ind til kampen. Finalen var en meget lige kamp på midten af banen, hvor vi dog får produceret flere chancer end KB. Vi har tidligt i kampen en chance på et næsten tomt mål, som bliver sparket på stolpen. Det er derfor KB, som er skarpest i midten af 1. halvleg og kommer på 1-0.

– I starten af 2. halvleg kommer vi dog tilbage i kampen efter nogle gode aktioner, hvor et fladt indlæg i bagerste del af feltet bliver sparket fladt forbi keeperen i KB målet. Kampen slutter af med endnu en scoring i sidste minut, hvor vi kommer igennem på bagsiden af KB ‘s forsvar. Både bold og sko blev skudt af, hvorefter jublen kunne finde sted til fordel for vores B.93-drenge, da bolden går i mål til 2-1.

– Overordnet set har den forgangne weekend budt på noget af det flotteste fodbold, som jeg har set drengene spille. Jeg kan derfor godt forstå, hvorfor drengene er stolte af denne præstation – og det skulle bestemt ikke undre mig, hvis de store klubber holder skarpt øje med de her drenge, slutter succestræner Simon Bodholdt..

Topfotoet viser

Øverst fra venstre: Ikenna, Carl-Emil, Elias, Emil, Assan og Simon.
Nederst fra venstre: Alexander, Arda, Aksel, Batice, Christian,og Anton.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Line Givskov.