Hvis man var så heldig at være i Svanemøllehallen onsdag eftermiddag, kunne man opleve en fodboldglæde som kun dem, der kender spillet, rigtigt forstår. Der blev spillet et indendørsstævne med vores talentfulde U12 og U13-hold, krydret med 1. holdsspillere fra vores 2. divisionshold.

Patrick Mtiliga – B.93’s sportsdirektør – var manden der stod bag dette fine initiativ. Vi bad ham om en udtalelse:
– Jeg fik ideen ved at huske, at da jeg var dreng så man op til førsteholdsspillerne, så jeg så kun fordele ved at sætte en seniorspiller på hvert sit hold – justere reglerne lidt og ellers lade turneringen flyde. Det er jo årgange som forhåbentlig selv en dag bliver divisionsspillere for B.93.

Set udefra var det ren win-win situation, da talenterne sprudlede af spilleglæde og seniorspillerne så ud til at more sig – og flere gange tog de nødvendige løb, som man jo tager når man ikke vil tabe …

Patrick fortsætter:
– Det er en del af vores pleje af klubbens ungdomsspillere at at tage denne slags initiativer, og det var en stor succes, som vi afsluttede med spisning i klubben og CL-fodbold på skærmen.

– Vi håber – på denne måde – at vi gav de unge fodboldspillere en god afslutning på en flot sæson.

Det sidste kan der vist ikke være tvivl om – godt initiativ og stor ros til visionære Patrick Mtiliga (og hans energiske hjælpere) for en succesfuld og godt planlagt eftermiddag på Østerbro. Det er bl.a. ved stunder som disse, man er rigtig glad og stolt af at være B.93’er.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Mark Bernquist.