Simon Bodholdt er ny Børneudviklingstræner på halv tid i B.93 fra 1. januar 2021.

 

Simon har de seneste par år trænet vores dygtige U12-årgang, og tager nu steppet op og skal stå for kvalitetssikring og udvikling af hele segmentet fra U9-U11. U12’erne vil fra januar indgå i T+ segmentet, som herefter er fra U12-U15 under ledelse af Ungdomsudviklingstræner Ala Mohammed.

VI indhentede et par udtalelser fra talentchefen og den nye børneudviklingstræner.

Martin Jensen

– Jeg er utrolig glad for at Simon har sagt ja til at løfte den store opgave med at udvikle vores børnemiljø.

– Det er enormt vigtigt for en klub som os at vi laver god børnetræning, og jeg er sikker på at ansættelsen af Simon kan være med til at udvikle vores miljø positivt.

Simon Bodholdt.

Simon Bodholdt

– Jeg er meget glad for at få muligheden for at udvikle mine egne kompetencer, men samtidigt også få lov til at sætte mit præg på en klub som B.93.

– Gennem mine snart fire år i klubben har jeg oplevet, hvordan god kultur skaber et solidt fundament for et godt træningsmiljø, hvilket jeg selv har været med til at indarbejde på vores årgang 2009, som jeg nu giver videre til de kommende U12 trænere.

– Vi har også vist, at det værdisæt og den tilgang som B.93 har til fodbold, har været effektiv og sikret nogle flotte resultater.

– Fremadrettet skal der arbejdes på, at samme tilgang gør sig gældende på de enkelte årgange fra U9 til U11 i B.93. På den måde skal vi arbejde videre med den ånd, som gennemsyrer hele klubben, hvilket er en opgave jeg ser meget frem til. Sammen med trænerne skal der arbejdes hårdt for, at vi kan løfte niveauet for vores børneafdeling til nye højder.

– Vi ses på banerne.

Se også portrættet af Simon i 93’eren fra 8. oktober 2019, webred.

Skrevet af Claus Vandborg
Topfoto fra arkiv. Portrætfoto at Claus Vandborg.