”Hvad kæmper vi for? SEJR! Hvad kæmper vi for? SEJR! ”.

Sådan har U11 Elite stået skulder ved skulder, inden mange finaler i løbet af efteråret med forhåbning om, at deres præstationer kunne bringe dem hele vejen.

Lørdag stillede de op til et stort indendørsstævne i Birkerød sportscenter BSV Elitecup – De uofficielle Sjællandsmesterskaber. U11 Elite stillede med 2 hold. Det særlige denne eftermiddag var, at da finalen skulle spilles, så stod begge hold skulder ved skulder, da begge hold gik i finalen.

Finalen var helt tæt og man måtte ud i Golden Goal, før kampen blev afgjort på et frispark.

Gode hold som Lyngby, AB, BSV plus 2 gode private hold bestående af henholdsvis FCN- og BTA-drenge m.fl. blev henvist til sekundære placeringer.

I løbet af vintersæsonen er der på holdet blevet introduceret en frivillig 4. træningsdag ud fra et koncept som bliver kaldt ‘deliberate play’.

U+ træner Andreas Geert Motzfeldt Jensen udtaler

”Træningen om torsdagene ligger fundamentet for det vi i fodboldsprog kalder `deliberate play`, hvor drengene vil have muligheden for at spille frit. Det vil sige, ingen tilråb eller taktiske overvejelser fra trænerne, men derimod halvanden times spil, hvor beslutningerne udelukkende bliver taget af den enkelte dreng eller det hold han repræsenterer. Formålet er blandt andet at fremprovokere flere varierede bevægelser fra drengene vi ikke får til den normale træning, med hensigt på at få flere kreative spillere på banen, når går tilbage i det fulde spil”

B93 1:
Karl, Sven, Ahmed, Rohan, Mathias, Max, Bertram

B93 2:
Viggo, Marcus, Konrad, Mio, Elias, Nino

Topfoto: Lars Westh
Fra venstre: Mio, Elias, Ahmed, Viggo, Mathias, Rohan, Bertram, Max, Karl, Sven, Nino, Marcus, Konrad.
Trænere: Emil og Michael

Video: Mads Neuhard.