B.93 har virkelig blæst mig bagover på den positive måde.

B.93 – ved dynamiske Rasmus Broberg Jespersen – har valgt at satse yderligere på de yngste fodboldspillere i klubben. Det har bl.a. givet sig udslag i at man har ansat dygtige Mads Petersen på fuldtid. Dette skete for lidt over en måned siden, men vi har valgt at først offentliggøre det nu.

Det absolut vigtigste område i vores talentudvikling, er de små fødder, hvor det hele starter, og derfor er det helt åbenlyst at B.93 opgraderer på klubbens børnemiljø. B.93’s ledelse vægter det som et af klubbens vigtigste områder.

Vi bad de to hovedpersoner om at udtale sig.

Rasmus Broberg Jespersen

– Det er med stor glæde at vi fra 1. december 2021 har kunne fuldtidsansætte Mads Petersen børneafdelingen.

– Siden Mads kom fra Brøndby har han taget B.93´s børneafdelingen med storm. Mads har arbejdet hårdt for at optimere Mikroafdelingen, hvor der er kommet stor medlemsvækst.

– Med Mads’ fuldtidsstilling viser B.93, at vi virkelig satser på at blive den bedst mulige børneklub.

– Jeg tør også godt love at vi inden for de nærmeste måneder kan offentliggøre flere ansættelser til gavn for Østerbro og B.93’s mange børnespillere.

Mads Petersen

– Jeg er enormt taknemmelig for at jeg fremover, i et samarbejde med Rasmus Broberg Jespersen, skal bruge alt min arbejdstid på at skabe de bedst mulig rammer for børnespillere i B.93.

– Derudover har B.93 virkelig blæst mig bagover på den positive måde.

– Den glæde, kærlighed og professionalisme, der er gennemgående i hele klubben gør det let for mig at skrive under på kontrakten.

Bonusinformation

Rasmus Broberg Jespersen
Da B.93 ansatte Rasmus som ny Børneudviklingstræner, kom han kommer fra en tilsvarende stilling gennem de seneste tre år – dette i FC København.

Rasmus Broberg Jespersen havde første arbejdsdag i sommer og har siden haft ansvaret for udvikling af børnefodbolden i B.93. Han er en af de mest vidende om den yngste aldersgruppe i miljøet.

Mads Petersen
Mads kommer fra Brøndby IF, hvor han har arbejdet i moderklubben, som TOP-Center træner i Brøndby Masterclass og i sin sidste periode som træner i Brøndby U-Talent.

Han er uddannet pædagog med speciale i idræt og bevægelse, og før sin ankomst til B.93 var han børnefodboldtræner i Brøndby IF.

Vil dit barn spille fodbold i B.93?

Læs mere og se hvordan du melder dig ind her.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.