28. maj 2018 tikkede en mail ind omkring tilsigelse af tre U15 Future spillere fra B.93, der var udtaget til U15 træf i Vildbjerg lørdag 16. juni.

De tre spillere træner til dagligt på klubbens U15 Elite hold. Drengene er dedikerede omkring deres fodbold og arbejder stenhårdt på at udleve deres drøm om at blive professionelle fodboldspillere.

Tilsigelsen til samlingen er et stort cadeau for deres indsats og klubbens udviklingsarbejde.

Udvælgelsesprocessen til et kommende Future landshold er rundt om hjørnet. Der er en sidste samling onsdag 12. september 2018, hvor gruppen formentlig vil været skåret ned til omkring 24-26 drenge, hvor de kommende Future landsholdspillere vælges fra. Men alene at nå landssamlingen er rigtig flot set med B.93 briller.

De tre udtagne spillere

Gustav Højbjerg
Primær position: Venstre back.
Sekundær position: Venstre centerstopper.

 

 

 

 

 

 

Mikkel S. Christiansen
Primær position: Venstre back.
Sekundær position: Venstre centerstopper.

 

 

 

 

 

 

Noah Schiller
Primær position: Central midtbane spiller (8’er).
Sekundær offensiv midtbanespiller (10’er).

 

 

 

 

Mere om Future samlingerne
Future begrebet dækker over spillere, der typisk endnu ikke er kommet i vækstspurt og derfor fysisk kan være overmatchede i træning og kampe.

41 spillere er udvalgt fra hele Danmark, hvoraf B.93 var repræsenteret med tre spillere, næstflest efter AGF og FC København. Spillerne blev inddelt i tre hold, som alle skulle møde hinanden i kampe på 2 x 20 minutter.

Der er blevet givet fint med spilletid til vores spillere i de to kampe, og drengene er kommet hjem med nye erfaringer omkring hvordan livet som fodboldspiller også kan være.

Vi må håbe at deres indsats bliver belønnet med endnu en tilsigelse.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto: Bo Christiansen.