Unge talenter fra B.93 imponerer.

Lørdag fandt sæsonens sidste kamp for U10 Elite sted på Svanemølleanlægget – hvor græsbanen og vejrliget kunne næsten ikke være bedre.

Kampen var samtidigt et farvel til trænerduoen Mouhamed Hamouchene og Ergün Coban, som på fornem vis under velkendte Coronaudfordringer har ført holdet gennem en lettere kaotisk sæson.

Modstanderen var GVI, som i kampen med omvendt hjemmebanefordel i Nymosen for nogle måneder siden tog sejren 5-4 efter nogle fabelagtige langskudsmål, efter en kamp som ellers spillemæssigt var ret lige.

Det var derfor et opsat B.93-hold som i den bagende varme tog imod de blåstribede gæster.

Der blev lagt ud i et hæsblæsende tempo, og man stod med fornemmelsen af at de hvidklædte knægte ville brænde ud.

Men nej, de dårlige fornemmelser blev gjort til skamme, konditionen og det tunge pres holdt kampen igennem og Gentoftetruppen blev ugæstfrit sendt hjem med et nederlag på 5-0.

En perfekt afslutning på sæsonen og et passende farvel til Mouhamed og Ergün som på fremragende vis har ført drengene gennem deres første udfordrede sæson som Elitehold.

Tak til alle omkring holdet for fine oplevelser og frem for alt holdånd og sammenhold.

Fortjent sejrsdans efter kampen

Topfoto af holdet (fra venstre mod højre): Ergün, Bror, Oliver, Konrad, Jona, Elmer, Yasin, Bertram, Alfred, Mamoud, Ludvig, Adam og Mouhamed. Mangler: Toby.

Foto af Frede Sunde Christensen.