B.93 er igen blevet tilldelt DBU’s B-licens, hvilket betyder at vi som klub fortsat viser at det hårde arbejde, alle i og omkring klubben gør hver eneste dag, har en betydning og gør at vi til stadighed har et af de bedste talentudviklingsmiljøer for drenge.

Ungdoms- og næstformand Max Riis Christensen.

Flot indsats af trænere og ledere
– Vi er naturligvis glade for, at vi igen får tildelt DBU’s B-licens, for det betyder at alle trænernes, ledernes og alle de frivilliges indsats bliver anderkendt og værdsat, for det utrolig store arbejde der er blevet og bliver udført i ungdomsafdelingen for drengespillere.

– At få licensen er ikke målet, for vi stræber hele tiden efter at blive bedre og derved også udvikle os som klub og i ungdomseliten er vi endog meget bevidste om, hvor vi kan og skal forbedre os – og det arbejde er allerede begyndt, udtaler ungdoms- og næstformand Max Riis Christensen.

– B-licensen gør, at vores U17 og U19 hold fortsat er at finde i Divisionen, og derved opnår den helt rigtige modstand, ligesom vores U13-U15 som minimum bliver indplaceret i næstbedste række. Dette gør at vi fortsat kan bygge på og lægge til på det fundament, som vi allerede fra den enkelte spillers første spark i klubben arbejder hen i mod.

– Selvom det er en holdindsats, der gør vi stadig er at regne, som en af Danmarks bedste talentudviklingsklubber, skal der dog lyde et tak til den daglige leder Jesper Nielsen for det store praktiske arbejde i at få licensen hus, og Mark Bernquist for at samle alle de sportslige tråde, slutter Max Riis Christensen.

Så igen stort tillykke til klubben og alle involverede. I vilkårlig rækkefølge spillere, trænere, bestyrelse, forældre, venner og “fans”.

Foto fra adidas Trials.