Det er et faktum at B.93 har en meget talentfuld ungdomsafdeling, og det blev bevist igen da vores U9 og U10 deltog i weekend til Stryhns Cup i weekenden.

B.93 fik henholdsvis guld til U10 og sølv til U9, hvilket er to meget flotte præstationer og en god måde at starte efterårssæsonen på. U9 har de seneste år haft et stærkt træner setup bestående af engagerede forældretrænere, som vi i B.93 er meget stolte af – dette viste sig også til Stryhns Cup via deres flotte præstation.

Vores nye Børneudviklingstræner Rasmus Broberg Jespersen startede 1. juli og har givet et godt indtryk af at være meget kompetent  og travl på afdelingens vegne, men det lykkedes os at få ham til at fortælle lidt om status i afdelingen.

Rasmus Broberg Jespersen

– Vores talentfulde U10 hold har henover sommeren skiftet trænerteam, som allerede på nuværende tidspunkt viser stort træner potentiale.

Carl-Emil Lopdrup som er årgangsansvarlig kommer ind fra Aalborg og har en stor erfaring med at træne U10 hold og i en perfekt kombination med Viktor Jankovic, som har et stort drive og engagement for at arbejde med at udvikle mennesket.

– Jeg er meget stolt over at vi i B.93 kan have trænere af den kaliber.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Philip Helmer.