Triumf i Esbjerg.

 

Det er vist ingen hemmelighed, at B.93 har et par meget talentfulde årgange, og det viste klubben igen i weekenden, hvor de deltog i Spar Nord Elite Cup i Esbjerg.

VI bad et par af klubbens nøgletrænere om udtalelser fra dette stævne:

Emil la Cour udtaler

– Noget af det jeg har sat mest pris på i min tid som både spiller og træner i B.93 har altid været de stærke relationer jeg har haft med spillere på andre årgange, end min egen eller den jeg har trænet. Som spiller fik jeg altid en stolt følelse i kroppen, når jeg fortalte en af de ældre spillere om weekendens sejr og det er netop den følelse, jeg fornemmer at en stor del af de drenge der i denne weekend har været til stævne i Esbjerg har oplevet.

– U12, U13, U14 og U15 var alle i Esbjerg for at tage del i Spar Nord Elite Cup og i løbet af weekenden var der nok at fortælle hinanden om i form af lækre mål såvel som flotte resultater. Selvom U15 repræsenterede B.93 med flot, boldbesiddende fodbold og U14 hev en 3. plads hjem, var det dog U12 og U13 der for alvor kunne prale foran de ældre. De hev nemlig begge guldet hjem til Østerbro.

– U12 der blev ledt an af Mouhamed Hamouchene og Herman Schüller, med en smule hjælp af undertegnede, strøg gennem turneringen med syv sejre ud af syv kampe og blev egentlig kun for alvor testet i deres 2-1 sejr over Camden Elite, der var kommet til Esbjerg fra London. Finalen vandt de 4-2 over Næstved ,hvorefter kaptajn Theo Di Carlo velfortjent kunne løfte trofæet i stor jubel.

– U13-årgangen, ledt an af Kim Trier og undertegnede, gik næsten lige så let igennem turneringen, men måtte dog ud i en nervepirrende straffesparkskonkurrence mod et meget dybt stående AB-mandskab. Denne blev dog vundet på mål af Rafik Derrar, Miguel Lauridsen Krath og Gilbert Hueg. Rafik Derrar var ikke blot med til at vinde straffesparkskonkurrencen, det var også ham der fik lov til at løfte trofæet for holdet, da det var første gang han nogensinde har vundet en turnering.

Stort tillykke til U12 og U13.

Og vi bad også om at få et par ord fra trænerne fra U12.

Mouhamed Hamouchene og Herman Schüller udtaler

– En meget tilfredsstillende tur, hvor vi fik vist at vi var det bedste hold. Fokus op til turneringen var på vores fase 1 og 2, hvor vi arbejdede med rotation i de centrale positioner og disciplin fra vores kanter som skulle gøre banen så bred som mulig for at åbne op for de centrale rum.

– Vi lykkedes utroligt godt med det og mod alle hold kan vi kombinere os igennem til mange store chancer. Drengene viste stor fokus både på og udenfor banen, hvor der blev ydet 100% fra alle spillere på banen og de viste god opførsel udenfor. Vi er et meget stolt trænerteam.

På topfoto ses U12 holdet fra venstre mod højre: Emil (U13 træner), Mouhamed (cheftræner), Christoffer, Hossain, Karl, Rohan, Sven, Axel, Mathias, Walid, Theo, Ahmed, Jonathan, Bertram, Mio og Herman (træner).

Skrevet af Claus Vandborg
Foto af forældrekredsen.