Paolo Medina, Gustav Højbjerg, Noah Schiller og Mathias Overgaard. Talenter på vej.

 

Der har lige været udtagelse til DBU’s Future samling U16 i Nyborg 14. marts. Hele fire spillere fra B.93 er udtaget. Det betyder at kun FCN har fået flere spillere med.

Spillerne er: Paolo Medina, Gustav Højbjerg, Noah Schiller og Mathias Overgaard (Gustav har været udtaget til alle de mulige samlinger i future U15/16 regi).

Der var stolthed at spore hos mange i klubben, da redaktionen ringede til dem for at høre deres holdning til denne fine udtagelse. Dette var også tilfældet med Head of Coaching Martin Jensen og cheftræner Lasse Frølund, som vi fik en udtalelse fra.

Lasse Frølund udtaler

– Som klub er vi stolte af, at vi har hele fire spillere udtaget til DBU’s Future samling. Det er en stor anerkendelse af det arbejde vi gør i akademiet i det daglige.

– Vi har et stort fokus på at prioritere den enkelte spillers udvikling, og i den forbindelse sørger vi for at matche de spillere, som endnu ikke er kommet i vækstspurt.

– Det er samtidig en anerkendelse til de fire spillere, som arbejder godt til træning og kamp. Det er fire spillere, som er teknisk og taktisk meget dygtige, og vi tror på, at de har talentet til at slå igennem i B.93.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra arkiv.