B.93 opnormerer og ansætter Ungdomsudviklingstræner på fuld tid og Transitionstræner på halv tid.

Som en del af den fortsatte opgradering af B.93 har klubben ansat Kim Trier som ny Ungdomsudviklingstræner. Kim Trier er ansat på fuld tid og starter i sit nye job 1.august.

Lasse Frølund.

Samtidig har klubben ansat Lasse Frølund som Transitionstræner i en nyoprettet halvtidsstilling.

Læs også om den seneste nyansættelse, Rasmus Broberg Jespersen, der er B.93’s nye Børneudviklingstræner. Og Mads Petersen, der bliver ansvarlig for Mikroafdelingen. Det tager form.

Vi fik en udtalelse fra sportsdirektøren:

Martin Møller Jensen

– Vi er meget glade for at kunne præsentere en yderligere opgradering af vores miljø.

– Med Trier og Frølund på hel- og halvtid får vi to stærke kulturbærere, som både fagligt og menneskeligt kan løfte miljøet yderligere for hhv. vores yngste og ældste akademispillere, og hele vores trænerkollegie.

– Jeg er samtidig meget glad for at vi igen har muligheden for at forfremme og ansætte trænere internt, slutter Martin Møller Jensen.

Kim Trier skal varetage udviklingen af spillere og trænere på U12-U15, vil Lasse Frølund primært arbejde omkring U17 til 1.senior. Begge trænere starter 1. august.

Kim Trier.

Bonusinfo

Kim Trier Emanuelsen er født 12. juli 1977, og er en af B.93’s mest vindende trænere de sidste år. Det virker som han har været i klubben en evighed, men han var faktisk fem år i Brøndby IF. Kim startede som senior spiller i B.93 som 23-årig, og derefter som assisterende træner på U19. Derefter blev han grebet af at være elitetræner, og var det i klubben de næste seks år i alt, og trænede fra U19 til U15 hold, Dengang var han 26 år. Kim er uddannet kok, og har i anden omgang været i B.93 i 4 ½ år.

Lasse Frølund er født 10. april 1986. Han er uddannet folkeskolelærer. Lasse har været i B.93 siden sommeren 2017, hvor han blev cheftræner for U17 Øst. Lasse kom fra et job som seniortræner i FA 2000.

Skrevet af Claus Vandborg
Topfoto af Jesper Lauridsen (Kim Trier med U14, som jo flot blev rækkevindere).
Portrætfoto af Lasse Frølund af Christian Midtgaard. Portrætfoto af Kim Trier af Claus Vandborg.