Til september starter DBU’s nye talentcenter satsning for U13 og U14 spillere op, som er en del af et nyt nationalt tiltag for at sætte større fokus på de største talenter tidligere. I første omgang kigges der primært på B og T-licens klubberne, og B.93 er igen bedst repræsenteret med hele seks spillere på hver af de to årgange.

Vi spurgte Martin Jensen – som er Head of Coaching i B.93 – om han kunne uddybe dette

– For U13’s vedkommende er samlingen den 12. september, og B.93 er repræsenteret ved Frederik Alexander Helme, Axel Wagner Mortensen, Jonathan Lauridsen Krath, Gilbert Jerome Hueg, Sebastian Karlsen og Bertram Klubien.

– U14 skal i ilden dagen efter d. 13. september, og her er det Ruben Stabell Minerba, Valton Ramadani, Baba-Rashid Dyfan, Mickael Dosso, Mounir Jamal Secka og Theo Bech Leschly der kommer fra B.93.

– Udover formiddagstræning er der begge dage intern kamp for holdene kl. 14.30 i TopDanmark Hallen i Ballerup, hvis man ønsker at kigge forbi og overvære samlingen.

Martin supplerende med denne info om “Futuresamlinger for U15 og U16”

– Samtidig er der blevet udtaget spillere til future-samlinger på U15 og U16. Her er Marcus Mortensen med fra U15 11. september i Ballerup, mens Noah Schiller, Mikkel Christiansen og Gustav Højbjerg fortsat er med fra U16, der mødes 12. september i Nyborg.

Vi ønsker alle spillerne held og lykke, og giver Martin og de involverede trænere et stort skulderklap.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Mark Berniquist.