Vigtig udesejr blev kriget hjem på et lækkert mål af Bertram Klubien, godt spil, god attitude og stærk fight og en straffesparksredning af Victor Schönewolf, der stod fremragende kampen igennem.

Næstved – B.93 0-1

Bertram Klubien (30’)

Cheftræner Mikkel Holm udtaler

– Lørdag eftermiddag var der kamp i U19 Divisionen, hvor Næstved var modstanderen. Kampen blev spillet i en hal, hvilket gav en ekstra nerve i kampen, da lydniveauet automatisk blev forstærket. Endvidere passede det os rigtig godt at spille i en halv, hvor vind aldrig ville blive en faktor, så vi havde optimale betingelser for at sætte godt kombinationsspil sammen.

– Vi havde et par spillere, der spillede lidt uvante positioner, da vi med skader, sygdom og spillere til seniors kamp var nødt til at tænke lidt kreativt. Alle spillere tog opgaven i stiv arm, og leverede en formidabel indsats.

– Kampen igennem var vi mest på bolden, mens Næstved var gode og hurtige i omstillingerne. Vores kombinationer sad godt, og flere gange fik vi spillet os til gode indgange i Næstved-feltet. Næstveds målmand leverede et par fine redninger, og så havde vi også et par afslutninger der gik lidt over eller lidt forbi mål.

– I den anden ende var Næstved gode til at udnytte de situationer hvor vores genpres eller restforsvar ikke sad helt i skabet. Som i den anden ende af banen, havde vores målmand også et par fine redninger, og et par gange sparkede Næstved også over mål.

– Igennem første halvleg var vi dog bedst, og leverede en meget disciplineret og fokuseret indsats. Derfor var det også meget fortjent at føringen kom efter en halv times tid. Et godt indlæg fra Valton Ramadani blev kontrolleret af Alex Batista, der lagde bolden til rette for Bertram Klubien, der med en god afslutning fra distancen kunne score til 0-1.

– Pauseføringen var fortjent, men vi vidste godt at det kun var halvdelen af arbejdet, der var udført. I anden halvleg måtte vi forvente et hjemmehold, der ville lidt højere op og presse.

– Sådan blev det også. Næstved gik lidt højere i presset, men med gode positioner og gode beslutninger blev der kombineret godt igennem og rundtom presset.

– Vi blev mødt af en god modstander i dag, og leverede selv en super præstation. Det eneste man som træner mere kunne ønske sig, var at kampen ikke skulle blive spændende. Vi havde et par muligheder for at lukke kampen til 0-2, men lidt svigtende skarphed kombineret med et par særdeles gode redninger fra Næstveds målmand gjorde at kampen forblev åben.

– Med et kvarter igen skete så det vi kunne frygte, når vi kun havde en et-måls-føring. Næstved fik straffespark, og sejren kunne glide os af hænde. Imidlertid kunne Victor Schönewolf krydre en fremragende præstation i målet med at redde straffesparket. Helt suverænt, og efter kampbilledet også fortjent.

– Det sidste kvarter blev føringen kriget hjem, på lige dele godt spil, god attitude og stærk fight. Vi er priviligerede at have mange dygtige U19-spillere, så der hele tiden er 11 dygtige fodboldspillere på banen på samme tid. I dag bidrog alle spillere på banen til en fremragende holdpræstation, for det var i den grad holdet der vandt kampen i dag.

– Med tre kampe tilbage af efteråret kan vi konstatere at vi har den bedste pointsnit i rækken, scoret flest mål og så endda kun indkasseret seks mål ii 11 kampe. Endvidere har U19 nu fået point i de sidste 20 turneringskampe i streg. Det er heller ikke en stime vi er helt utilfredse med. Forhåbentlig kan den statistik udbygges i næste uge, når AB kommer på besøg til lokalopgør.

B.93 TV: Næstved vs. U19 Highlights

Holdet på banen

Victor Schönewolf

Max-Emil Rabenhorst
William Bjarnø (ud 80’)
Elias Idrissi
Valton Ramadani

Gustav Frederiksen
Bertram Klubien (ud 85’)
Malik Danielsson

Alex Batista (ud 69’)
Yasin Belhadj (ud 85’)
Osman Addo

På bænken

Mohamed Salah (ind 69’)
Alan Jahic (ind 80’)
Theo Goyanes (ind 85’)
Oliver Madsen (ind 85’)
Gustav Andersen

Kampreferat af Mikkel Holm.
Foto: Christian Midtgaard.
B.93 TV: B.93.