I lørdags var U19 i Viborg. Kampen blev, som det ofte er tilfældet, når vi er i Viborg, intens med meget spil omkring begge felter.

Viborg FF – B.93 1-1 (0-1)

0-1 Thomas Basbøll Nielsen (32′)
1-1 Carl Christensen (60′)

U19-drengene spillede lørdag 2. september uafgjort, 1-1, imod Viborg FF i en intens kamp i det midtjyske.

Det betyder dermed også, at drengene fortsat er ubesejrede i toppen af U19 Drenge Divisionen med en målscore på 14-1.

Cheftræner Mikkel Holm udtaler

– Fra kampens start fik vi lagt et godt tryk på Viborg. Flere gange fik vi høje erobringer højt i banen, som vi ikke fik tilstrækkeligt produkt ud af.

– Kampen begyndte at sætte sig, og vi fik lagt et udmærket tryk mod Viborgs mål, især med gode mand/mand-udfordringer fra vores kantspillere.

– Efter en halv time kom vi foran, netop efter at Osman Addo på venstrekanten var gået forbi Viborgs højreback og med godt overblik fandt Thomas Basbøll, der overlistede Viborgs målmand.

– Op til pausen havde vi flere gode indgange i feltet, hvor det mest af alt er selvforskyldt, at føringen ikke blev fordoblet.

Målet er den vej. Foto: Kristian Maimann.

– Med anden halvlegs start kom Viborg mere på bolden, og vi skulle forsvare lavere end i de første 45 minutter. Dette lykkes rimeligt, og på omstillinger fik vi da skabt to meget store muligheder, hvor kampen skulle være blevet lukket. Sådan gik det imidlertid ikke, og efter en periode hvor kampen bølgede meget frem og tilbage, fik Viborg udlignet på et godt langskud.

– Den sidste del af kampen faldt det tekniske niveau en smule, men vi havde stadig et par fine tilbud via indlæg, hvor den afgørende scoring godt kunne være faldet.

– I den anden ende var Viborg gode og hurtige i omstillingerne, men vi var samtidigt gode til at lukke ned for dem, inden det for alvor blev farligt.

B.93 TV: Goalshow fra kampen

 

Holdet på banen

Victor Schönewolf-Greulich

Elias Idrissi
Ruben Minerba
Noah Malik Danielsson
Valton Ramadani (ud 70′)

Bertram Klubien (ud 65’)
Arian Bonabi (ud 70’)
Gustav Frederiksen

Yasin Belhadj (ud 70′)
Thomas Basbøll Nielsen (ud 62’)
Osman Addo

På bænken

Gustav Andersen
Alex Batista (ind 62′)
Miron Zuberovski (ind 70’)
Max-Emil Rabenhorst (ind 70’)
Tobias Vedel (ind 65’)
William Bjarnø (ind 70’)

Topfoto og supplerende foto: Kristian Maimann.