I lørdags blev det til den tredje sejr, af tre mulige, for U19-drengene, da Aarhus-klubben, IF Lyseng, blev besejret med 3-0.

B.93 – IF Lyseng 3-0 (1-0)

0-1 Thomas Basbøll Nielsen (straffe, 18′)
0-2 Thomas Basbøll Nielsen (58′)
0-3 Yasin Belhadj (77′)

Takterne fra sæsonens første to kampe fortsatte, da IF Lyseng gæstede Svanemølleanlægget lørdag 26. august, hvor det blev til alle gode gange tre. Tre mål, tre point, tredje sejr af tre mulige og tredje clean sheet til U19-holdet.

Det betyder dermed også, at drengene bibeholder deres position som tophold i U19 Drenge Divisionen med en imponerende målscore på 13-0.

Cheftræner Mikkel Holm udtaler

– Kampen var, som forventet, en kompliceret en af slagsen, hvor modstanderen stod lavt og var gode på standarder. Chancerne kom ikke på samlebånd som i de to forrige kampe, men spillet var stadig fint og med et godt tempo.

– Efter et kvarters tid fik vi straffespark, og fik det brugt godt til at komme foran 1-0 ved Thomas Basbøll. Den resterende del af første halvleg blev en lidt rodet affære, hvor der var et par chancer i begge ender. Gustav Andersen havde en god redning på et hovedstød, der gjorde, at vi holdt 1-0 føringen til pausen.

En følt inderside op i banen. Foto: Christian Midtgaard.

– I 2. halvleg blev spillet mod bolden noget bedre, og vi fik flere gode gode erobringer højt i banen. Kampens absolutte højdepunkt kom efter en times spil, hvor Lysengs målmand kun kunne parere en afslutning, og Thomas Basbøll derfor fik muligheden for at fordoble sin måltotal på et flot og veltimet saksespark.

– Med 2-0-målet fik vi også mere plads at spille i. Med et kvarter igen blev kampen lukket i en omstilling, hvor Yasin Belhadj med en god afslutning udplacerede målmanden.

– Alt i alt en lidt omskiftelig kamp, men i sidste ende en fortjent sejr.

– På lørdag går turen til det midtjyske, hvor Viborg venter i en god og traditionelt spændende kamp. Vi har revanche til gode fra sidste sæson, så det er en kamp, vi ser frem til.

B.93 TV: Goalshow fra kampen

 

Holdet på banen

Gustav Andersen

Elias Idrissi
Marius Jørgensen
William Bjarnø
Valton Ramadani

Gustav Frederiksen (ud 75’)
Max-Emil Rabenhorst (ud 60’)
Malik Danielsson

Thomas Basbøll
Alex Batista (ud 65’)
Yasin Belhadj (ud 75’)

På bænken

Julius Christensen
Bertram Klubien (ind 60’)
Oliver Madsen (ind 65’)
Theo Goyanes (ind 75’)
Alan Jahic (ind 75’)

Topfoto og supplerende foto: Christian Midtgaard.