U19-drengene gæstede lørdag det nordlige Odense, hvor de spillede uafgjort med Næsby Boldklub.

Næsby Boldklub – B.93 1-1 (1-0)

1-0 Kalle Hvidtfelt (17′)
1-1 Tobias Vedel Blidegn (54′)

Der kom yderligere to point på kontoen, da U19 A spillede 1-1 med Næsby Boldklub og vandt den efterfølgende straffesparkskonkurrence med 4-2 på ALPI Arena Næsby.

Det fortsætter med at være vanvittigt tæt i U19 Drenge Divisionen – B.93 er fortsat ubesejrede med fem sejre og to uafgjorte samt en flot målscore på 24-4. Hvilket placerer drengene på førstepladsen i rækken.

Cheftræner Mikkel Holm udtaler

– I lørdags var U19 i Odense til kamp mod Næsby. Kampens udfald blev ikke helt, som vi havde håbet, men det kan vi kun takke os selv for.

– Helt fra kampens start gjorde hjemmeholdet intet for at fravriste os initiativet. Boldomgangen var for langsom og det tekniske niveau var ikke højt nok til at åbne hjemmeholdets organisation op.

– Efter et kvarter kom Næsby foran på kampens første afslutning. Der skulle et frispark til for at stoppe en omstilling, og der fik Næsby scoret et flot frisparksmål, der bragte dem i front.

– Fortjent eller ej, så gjorde det ikke kampen lettere for os, da hjemmeholdet kun forsvarede sig dybere, som halvlegen skred frem.

– Vi sjuskede for meget omkring Næsbys felt med dårlige løb og for mange dårlige beslutninger. Inden der blev fløjtet til pause, havde vi haft en hovedstødsafslutning efter et godt indlæg, et frisparksforsøg der var nærgående, samt et par halve chancer der godt kunne have udviklet sig til mere.

– Det var ikke et helt tilfredsstillende produkt af en halvleg, hvor vi ganske vist ikke ramte topniveau, men stadig var så mange gange omkring modstanderens felt, at det skulle kaste mål af sig.

Fokus på bolden. Foto: Kristian Maimann.

– Efter pausen blev det hele mere nærgående. Vores spil omkring Næsbys felt blev bedre med flere løb, der åbnede rum for medspillere.

– Der skulle to hjørnespark til for at få udligningen. Først var Osman Addo uheldig med ikke at score, da han efter et hjørnespark fik taget bolden ned og efter et godt træk sparkede bolden på overliggeren. To minutter senere gav det næste hjørnespark endelig mål, da Tobias Vedel fik sparket en returbold i nettet til 1-1.

– Den sidste halve time var et regulært stormløb mod Næsbys mål, og hvordan vi ikke fik scoret et sejrsmål er et mysterium.

– En kaskade af afslutninger, indlæg og driblinger tæt omkring mål endte ikke med at give pote. Skarpheden manglede og samtidig havde Næsbys målmand også er par flotte redninger.

– Vi havde 38 berøringer i Næsbys felt, de havde seks i vores. Vi havde 21 afslutninger, de havde syv. Men begge hold havde et mål hver da kampen sluttede, og det er vi ikke tilfredse med. Men pilen peger kun en vej, og det er indad. Vi skal øve os på træningsbanen, så næste kamp, der har sådan et kampbillede, giver en klar sejr.

– Nu venter en friweekend, og ugen efter går turen igen til den fynske, hvor Svendborg/Oure venter.

B.93 TV: Highlights

Holdet på banen

Gustav Andersen

Theo Goyanes (ud 65′)
Ruben Minerba
Karl Knoppen (ud 65′)
Bertil Alban (ud 65′)

Alan Jahic
Tobias Vedel Blidegn (ud 65′)
Max-Emil Rabenhorst (ud 65′)

Oliver Madsen
Bertram Klubien
Osman Addo

På bænken

Sebastian Billstrøm
Elias Idrissi (ind 65′)
Miron Zuberovski (ind 65’)
Thomas Basbøll (ind 65’)
Yasin Belhadj (ind 65’)
Arian Bonabi (ind 65’)

Topfoto: Christian Midtgaard. Supplerende foto: Kristian Maimann.