Lørdag 7. oktober gæstede U19 A-holdet SfB-Oure FA, hvilket skulle vise sig at blive lidt af en målfest på Fyn.

SfB-Oure FA – B.93 1-7 (0-1)

0-1 Arian Bonabi (5′)
0-2 Ruben Minerba (50′)
0-3 Thomas Basbøll (52′)
0-4 Osman Addo (60′)
0-5 Elias Idrissi (62′)
1-5 Ukendt spiller (70′)
1-6 Yasin Belhadj (74′)
1-7 Bertram Klubien (80′)

Efter to ugers pause siden remisen ude mod Næsby Boldklub, var U19 A-drengene tilbage i aktion, da de lørdag eftermiddag gæstede SfB-Oure FA på Oure Idrætsskole i havnebyen Svendborg.

Det skulle vise sig at være et særdeles glædeligt gensyn med det fynske for U19-holdet, der efter kampen atter kunne drage hjem mod Østerbro med tre point på kontoen og en storsejr efter en målrig anden halvleg.

Dermed lægger drengene sig igen i spidsen af U19 Drenge Divisionen med 21 point, a point med Kolding IF, men med en betydeligt bedre målscore på hele 31-5 efter sæsonens første 8 kampe.

Cheftræner Mikkel Holm udtaler

– Lørdagen gik med en tur til det sydfynske, hvor Svendborg ventede. Efter fem minutter kom vi foran ved en god afslutning fra distancen fra Arian Bonabi.

– Herefter fulgte 40 minutter på et niveau, som et B.93 U19-hold ikke må præstere på. Tempoet på bolden var langsomt, spillet var uinspireret, beslutninger med og uden bold var dårlige, og intensiteten var ikke, hvor den skulle være.

– En opsang i pausen gav et helt andet udtryk i starten af anden halvleg. Tempoet blev skruet op til et niveau, hvor hjemmeholdet slet ikke kunne følge med.

Selv med blod ned ad benet bliver der gået til den i tacklingerne. Foto: Kristian Maimann.

– Fire scoringer i løbet af de første 25 minutter af anden halvleg lukkede og slukkede kampen fuldstændig. Spillet i og omkring feltet var i denne periode som taget ud af en lærebog; der var gode bevægelser for boldholderen, beslutningerne var hele tiden kloge, og det tekniske niveau sad lige i skabet.

– Herefter fulgte 20 minutter med stor udskiftning på holdet, hvor flere spillere blev spillet på lidt uvante positioner. Hjemmeholdet fik reduceret efter en opspilfejl, men herefter begyndte spillet igen hurtigt at blive rundt om Svendborgs felt.

– Imidlertid faldt kvaliteten i de beslutninger der var omkring feltet, hvor Svendborgs defensiv var helt i opløsning. Det sidste kvarter blev det til to yderlige scoringer til 1-6 og 1-7, men hjemmeholdet gjorde ikke meget for at forhindre sejren i at blive større.

– Alt i alt en kamp, hvor vi ikke rammer niveau i store dele af kampen, men samtidig er så meget bedre end et ikke ret godt Svendborg-hold, at vi ender med en storsejr. Næste uge bliver det rigtig spændende, når det bliver nummer et mod nummer to i U19-Divisionen da Kolding kommer på besøg på Svanemølleanlægget.

B.93 TV: Highlights

Holdet på banen

Victor Schönewolf-Greulich

Elias Idrissi
Ruben Minerba
Osvald Søe
Max-Emil Rabenhorst (65’)

Gustav Frederiksen (65’)
Arian Bonabi (65’)
Bertil Alban (45’)

Yasin Belhadj
Thomas Basbøll
Osman Addo (65’)

På bænken

Karl Noppen (45’)
Miron Zuberovksi (65’)
Bertram Klubien (65’)
Mohamed Salah (65’)
Alan Jahic (65’)
Sebastian Billstrøm

Topfoto og supplerende foto: Kristian Maimann.