Point i stærk blæst på Svanemølleanlægget.

B.93 vs. Kolding IF 0-0 (0-0)

Lørdag eftermiddag var der topkamp i U19 Divisionen, hvor Kolding var på besøg. Det var både den aktuelle tabels nummer 1 og 2, samt sidste års nummer 1 og 2 i U19 Divisionen, der dystede.

Kampen blev spillet under en strid vind, der gik langs banen og derfor betød at hvert hold skulle spille 45 minutter i medvind og 45 minutter i modvind.

Cheftræner Mikkel Holm udtaler

Vi startede kampen i modvind, og det gjorde det vanskeligt for os at åbne Koldings gode defensiv op. Når bolden løftede sig fra jorden var det for uforudsigeligt hvad der skete, og med udelukkende kort kombinationsspil var Koldings defensiv for godt organiseret til at vi for alvor kunne true dem.

I modsat ende var det kun via standarder at Kolding lagde tryk mod vores mål. Her blev aftalerne overholdt, og modstanderne fuldt til dørs.

Der bliver fulgt med fra bænken. Godt pakket ind i den kolde blæst. Fra venstre mod højre ses Gustav Bergen, Jeppe Mathiessen, Kim Nyby, Bertram Klubien, Mohamed Salah, Alex Batista, Gustav Andersen, Max-Emil Rabenhorst og Miron Zuberovski. Foto: Christian Midtgaard.

Efter pausen havde vi medvinden, og vores forhåbning om at etablere spillet på Koldings halvdel blev også til virkelighed. Mange spillere ture at tage initiativ med driblinger og temposkift, men de helt åbne chancer havde vi meget svært ved at skabe mod et virkelig velorganiseret udehold.

Kolding i den anden ende skabte igen et par chancer på standardsituationer, hvor vi ved at de er dygtige, men hvor den defensive disciplin var forbilledlig.

Kampen var ikke som vi ønskede den, hvor vinden fik alt for stor betydning for det gode spil vi kan sætte sammen. Indsatsen, fighten og tilstedeværelsen kan der ikke sættes en finger på. Alle spillere leverede fremragende under særdeles vanskelige omstændigheder.

I første halvleg væltede det ene mål i vinden, så med kampens 0-0-resultat in mente kan man roligt sige at målene blæste væk i dag.

Fuld fart fremover fra Thomas Basbøll. Foto: Christian Midtgaard.

Knap en tredjedel af sæsonen er nu spillet, og vi ligger stadig lunt til i toppen af tabellen. Vi er det hold der har scoret suverænt flest mål, og samtidig også det hold, der har lukket færrest ind.

Det kan vi med rette være stolte over, da vi har leveret mange gode præstationer i begge ender af banen. Især er det bemærkelsesværdigt at vi efter ni kampe kun har indkasseret fem mål – det er ikke noget der ses ofte på U19-niveau. Det viser at vi i B.93 er enormt privilegerede at have rigtig dygtige spillere på alle 11 positioner på banen.

Nu venter en uge uden kamp, og hvor vi træner mindre end normalt, så alle spillere kan få nogle yderst fortjente fridage.

Holdet på banen

Victor Schönewolf

Elias Idrissi (ud 85’)
Malik Danielsson
Karl Noppen (ud 85’)
Bertil Alban

Gustav Frederiksen
Arian Bonabi
Tobias Vedel (ud 60’)

Yasin Belhadj (ud 70’)
Thomas Basbøll (ud 85’)
Osman Addo

På bænken

Mohamed Salah (ind 60’)
Miron Zuberovski (ind 70’)
Bertram Klubien (ind 85’)
Max-Emil Rabenhorst (ind 85’)
Alex Batista (ind 85’)
Gustav Andersen

Fotos af Christian Midtgaard.