Hvidovre IF – B.93 2-4 (1-1)

1-0 Emil Borella (10’)
1-1 Karl Noppen (18’)
1-2 Karl Noppen (53’)
1-3 Tobias Vedel (90+8’)
1-4 Miron Zuberovski (90+17’)
2-4 Malik Jamai (90+23’)

Cheftræner Mikkel Holm udtaler

– Søndag eftermiddag var U19 gæster hos Hvidovre, i en kamp spillet i Avedøre.

– Efter sidste uges store triumf var det i den grad tilbage til hverdagen. Op til kampen havde vi talt om at holde snuden i sporet, og at det krævede en vis portion koncentration og dedikation at kunne præstere på en frost-kold eftermiddag i Avedøre, syv dage efter at modstanderen i finalen til Algarve Cup hed Benfica.

– Det var heldigvis et koncentreret og dedikeret B.93-hold, der var på banen. Ganske vist kom vi bagud efter ti minutter på en dårlig clearing, men spillet og chancerne foregik alt sammen i den ende hvor vi skulle score.

– Og scoret fik vi også efter godt 20 minutter, hvor Karl Noppen kom højest på et hjørnespark, og fik headet bolden i mål til 1-1. Ved pausen kunne, og burde vi nok, have været foran, men spillet var godt, og vi skabte væsentligt mere end hjemmeholdet.

– Der gik ikke længe efter pausen før vi kom foran. Hvidovres målmand kom helt forkert ud til et frispark fra venstre side, og så kunne Karl Noppen score sit andet mål i kampen på et helt tomt mål.

– Midt i anden halvleg fik kampen desværre en lang afbrydelse, da en Hvidovre-spiller kom slemt til skade med knæet. Der gik tyve minutter før spilleren kunne bæres fra banen, og før kampen kunne genoptages. Vi ønsker på en hurtig bedring og et snarligt comeback.

– Denne uheldige og ærgerlige afbrydelse ødelagde lidt flow i kampen, men det bliver selvfølgelig sekundært når spillernes helbred er i fare.

– Da kampen blev genoptaget var det i en mere ukontrolleret udgave, hvor vi ikke helt var dygtige nok til at gøre tingene samlet. Alligevel fik vi scoret til 1-3 ved Tobias Vedel, der var hurtigst over en ripost og 1-4 ved Miron Zuberovski der headede et hjørnespark i mål. Til sidst fik Hvidovre reduceret til 2-4 efter et frispark der ikke blev clearet ordentligt.

– Alt i alt var det en udmærket kamp, hvor den mentale udfordring var stor efter sidste uges flotte præstationer. Især var det dejligt at Miron Zuberovski fik scoret et flot mål, efter at have gået glip af Algarve Cup grundet sygdom. Vi sender mange gode tanker til Hvidovre og ønsker god bedring med knæet.

B.93 TV: Hvidovre IF vs. U19 A Drenge Highlights

Holdet på banen

Victor Schönewolf

Carl Bilde (ud 90+10′)
William Bjarnø
Karl Knoppen
Valton Ramadani (ud 90+10′)

Malik Danielsson
Bertil Alban
Tobias Vedel Blidegn

Elias Idrissi (ud 60′)
Mohamed Salah (ud 71′)
Thomas Basbøll (ud 71′)

På bænken

Yasin Belhadj (ind 60′)
Miron Zuberovski (ind 71′)
Alex Batista (ind 71′)
Max-Emil Rabenhorst (ind 90+10′)
Bertram Klubien (ind 90+10′)
Gustav Andersen

Kampreferat: Mikkel Holm.
Foto: Christian Midtgaard.