U19 slog Bagsværd 5-1 i pokalturneringen.

Bagsværd – B.93 1-5

0-1 Valton Ramadani (2’)
0-2 Alex Batista (47’)
0-3 Yasin Belhadj (71’)
1-3 Villads Thuesen (78’)
1-4 Malik Danielsson (83’)
1-5 Malik Danielsson (88’)

Cheftræner Mikkel Holm udtaler

– Onsdag aften var der kamp i U19-pokalen i Bagsværd, og pokalkampe er jo altid sjove og spændende, da de har en særlig karakter. Et fysisk stærkt hjemmehold der fører rækken, en bane der var spejlglat, en bold der gled over underlaget og en meget stor favoritværdighed. Alt dette kunne godt sætte sig i hovedet inden kampen, og medføre en vaklende præstation.

– Indstillingen til kampen var præcist som man som træner kunne ønske sig. Top-motiveret og top-koncentreret. Allerede efter to minutter kom vi foran på et frisparksmål af Valton Ramadani. Det gav ro til at spille kampen, hvor hjemmeholdet forsvarede heroisk og med god fysik også testede evnen til at forsvare lange bolden.

– Alt dette løste holdet godt. På en svær bane var det ikke ligetil at skabe chancer, så at vi var foran 1-0 ved pausen var både retfærdigt og også omstændighederne taget i betragtning helt fint.

– Lige efter pausen kom vi på 0-2, da Alex Batista var hurtig til at fange en løs bold fra målmanden. 20 minutter senere havde hjemmeholdets målmand igen svært ved at håndtere bolden på det glatte underlag, så Yasin Belhadj kunne trille den i et tomt mål til 0-3.

– Herefter fik hjemmeholdet, målt på chancer, et fortjent mål, hvor bolden gav et kompliceret opspring foran vores målmand, der ikke kunne holde bolden fra at gå i nettet. I de sidste ti minutter af kampen fik vi scoret to mål yderligere, begge ved Malik Danielsson. Især målet til 1-5 var fint, da et godt gennembrud på siden endte med et fint chipindlæg, der blev headet i mål.

– Præstation, resultat og attitude om at spille kampen var alle meget tilfredsstillende. Det er let at falde i tempo og kadence i en kamp mod et lavere-rangerende hold, men den fælde faldt vi aldrig i.

– Hjemmeholdet havde stor ære af kampen, hvor de fightede for deres chance gennem alle 90 minutter. Kampen gav også lejlighed til U19-debut for Adam Amrani, der er førsteårs U17-spiller. Adam leveret et godt og meget uimponeret indtryk.

B.93 TV: Bagsværd vs. U19 Goalshow

Holdet på banen

Gustav Andersen

Elias Idrissi
William Bjarnø (ud 60’)
Adam Amrani
Valton Ramadani (ud 60’)

Bertram Klubien
Arian Bonabi (ud 60’)
Max-Emil Rabenhorst

Mohamed Salah
Alex Batista
Yasin Belhadj

På bænken

Theo Goyanes (ind 60’)
Malik Danielsson (ind 60’)
Alan Jahic (ind 60’)

Kampreferat af Mikkel Holm
Foto: Christian Midtgaard.